algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Samuel Etoo no viatjarà avui a França

El Mallorca no va rebre cap fax de la Federació Camerunesa i el jugador ja només pensa en la Copa

76454
Etoo, molt seriós, entrenà suaument ahir.


Bona notícia per al Mallorca. Samuel Etoo no viatjarà avui, en principi, cap a Lió per disputar el partit de semifinals de la Copa de les Confederacions davant Colòmbia i podrà preparar el compromís de dissabte sota les ordres de Gregorio Manzano. De fet, el futbolista africà ja entrenà ahir amb els seus companys a Son Bibiloni i després es desplaçà amb l'expedició vermellenca a Alacant, on el Reial Mallorca quedà concentrat. Només una intervenció de la FIFA avui podria obligar el jugador a viatjar.

Les exigències de la Federació de Futbol Camerunesa que Etoo fos present avui a França per disputar la semifinal havien traslladat certa preocupació en el si del Reial Mallorca, que sortia perdent davant la FIFA -la normativa diu que els jugadors han de ser primer amb la selecció que no amb el club- i veia com creixia el risc de perdre Samuel Etoo per a la final d'Elx. La Federació Camerunesa havia d'enviar al Mallorca durant la jornada d'ahir un fax demanant la presència del jugador, però el paper no arribà a Palma, amb la qual cosa el davanter camerunès no se n'anirà cap a Lió.

La Federació Camerunesa havia pactat amb el Mallorca que Etoo seria a Palma dimarts -com així va ser-, però després de classificar-se per a les semifinals de la Copa de les Confederacions sol·licità novament la presència del jugador del Mallorca per al partit que ha de disputar avui contra Colòmbia, amb el conseqüent desgast que significava això per a ell. Etoo hauria d'haver fet dos llargs viatges d'anada i tornada en uns dies i, a part, hauria d'haver jugat dos o tres partits i hauria descansat el mínim en aquest temps.

Fer aquest viatge i un de posterior per a la final de diumenge a París -en cas que Camerun es classifiqui- hauria suposat per a Samuel Etoo (veure el gràfic) recórrer 4.383 quilòmetres en cinc dies, una autèntica pallissa. Al davanter camerunès no li caigueren gens bé les exigències fetes per la Federació de Futbol del seu país ni les declaracions del seu seleccionador, l'alemany Winfried Schaeffer, el qual no veu problema en el viatge del seu jugador perquè, argumentà, «es tracta d'un futbolista jove».

Etoo s'entrenà ahir a Son Bibiloni amb la resta de companys, però ho féu a un menor ritme i abandonà la sessió abans d'hora. El jugador s'exercità amb el 'rictus' molt seriós, amb evidents signes de cansament -havia arribat a Palma dimarts capvespre procedent de França- i després de l'entrenament no va voler fer cap declaració. De moment tot ha tornat a la normalitat... fins avui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.