algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Conselleria manté que l'assemblea de dissabte no pot escollir president

Considera que en primer lloc s'haurien de convocar eleccions

La Conselleria de Benestar Social ha comunicat a la Federació Balear de Futbol que els assembleistes no poden, tal com pretenen fer, elegir president dissabte que ve. Miquel Bestard, expresident del Comitè Balear d'Entrenadors però que manté el càrrec de seleccionador, pretén que l'assemblea de la Federació, que està convocada per dissabte a les 11.00 hores a la sala d'actes de la Mutualitat, esculli nou president.

La Conselleria reconeix que la convocatòria ha estat realitzada d'acord amb la normativa vigent. Ara bé, explica que segons l'Ordre de la consellera de Benestar Social que modifica el reglament d'eleccions de les federacions esportives de les Illes Balears «no es pot procedir directament a l'elecció d'un president de la Federació, sinó que prèviament s'han de convocar eleccions per a la constitució de l'assemblea».

La Conselleria de Benestar Social considera que l'assemblea de la Federació, en tot cas, sí que està facultada per convocar eleccions. Així, continua la polèmica suscitada des de la inhabilitació de Borràs del Barrio i la pràctica totalitat de la seva junta directiva. Ara, falta saber si els assembleistes faran cas a la Conselleria de Benestar Social. Bestard, malgrat haver defensat davant els clubs la conveniència de convocar eleccions, no accepta que ho faci Fernando Talens, ja que no el reconeix com a president de la Federació, ja que fou nomenat per Fernanda Caro.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.