cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 25°
27°

Allau de demanda d'entrades per a la final

El club va vendre unes 8.000 entrades, més de la meitat, en les primeres onze hores de repartiment

89202

Els aficionats no varen voler esperar i anaren en allau a les taquilles.

T.A.


Els aficionats del Reial Mallorca es van llançar ahir a les taquilles de Son Moix per retirar les entrades per a la final de la Copa del Rei. L'activitat va ser tan intensa que es varen arribar a donar unes 8.000 entrades, més de la meitat de les 14.300 disponibles, en el primer dia de retirada d'entrades.

Tot i que el club va advertir que hi hauria diversos dies per comprar les entrades i que els seguidors havien de tenir paciència, la possibilitat de triar el tipus d'entrada desitjada ha fet que ningú no volgués perdre ni un segon a l'hora de retirar el seu passi per a la final.

L'allau d'aficionats va provocar alguna escena aïllada de nerviosisme entre seguidors i empleats del club, però en els propers dies s'espera que el ritme de venda sigui més tranquil, ja que només queden unes 6.000 entrades per repartir.

Sota una de les calors més intenses de tot l'any, els seguidors (socis i no socis) que tenien reservada la seva entrada esperaren pacientment davant les cinc taquilles que el club posà a la seva disposició per retirar el corresponent tiquet.

La temperatura va arribar pràcticament als 40 graus en algun moment del dia i molts aficionats, que havien estat previsors abans de sortir de casa, es varen veure obligats a utilitzar els para-sols i, fins i tot, paraigües que havien duit per fer coa sota els intensos raigs de sol que queien a la zona de taquilles de Son Moix. La duresa del sol va ser el principal problema de la jornada i alguns dels que no anaven protegits varen patir marejos.

El empleats del club es varen veure sorpresos per la gran allau de gent que es va donar cita a l'estadi des del moment d'obertura de les taquilles -les 10 del dematí-, ja que s'havia advertit que no hi ha cap termini de tancament de les finestretes. De fet, es va haver d'obrir al migdia per evitar que tots els aficionats que hi havia a l'estadi quedassin tres hores més esperant.

Els aficionats no han fet cas d'aquesta recomanació i, pel que pogués passar, han decidit anar massivament el primer dia de venda i tenir ja les seves entrades a la butxaca. El club anunciarà en els propers dies la data màxima per recollir les entrades, encara que confia que no quedi cap seguidor amb reserva que no retiri el seu passi per contemplar en directe la final de la Copa del Rei el proper dia 28 de juny a l'estadi Martínez Valero d'Elx.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.