algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

Gregorio Manzano inicia el compte enrere

El tècnic adverteix que si «l'1 de juliol no m'han renovat, escoltaré les altres ofertes que m'arribin»

72102
Etoo és un dels jugadors que hi ha al mercat de qui Manzano no es vol despendre en cas de continuar al Mallorca. | S.A.


La nova conjuntura econòmica del Reial Mallorca ha frenat la planificació de la nova temporada esportiva, dins la qual figura la possible renovació de Gregorio Manzano. El tècnic, el representant del qual havia negociat de moment a Madrid amb Carlos Rincón -assessor esportiu del Grupo Zeta-, es manté encara a l'espera de conèixer notícies del conjunt vermellenc i ahir advertí que «l'1 de juliol estic moralment lliure per negociar amb un altre club, perquè el meu contracte finalitza el 30. Així que si llavors el Mallorca encara no m'ha dit res, no dubtaré a escoltar les possibles ofertes».

L'ampliació de capital anunciada dimecres per Mateu Alemany ha passat l'actualitat esportiva del Reial Mallorca a un segon pla i el mateix Manzano va reconèixer que les circumstàncies han canviat i «potser en un principi s'havien de vendre cinc jugadors i ara només se n'han de traspassar dos». No obstant això, l'entrenador andalús explicà que «la nova situació s'ha produït fa 48 hores i jo mantenc la mateixa posició ara que quan vaig començar a negociar ja fa temps: vull que hi hagi un projecte esportiu que em permeti disputar amb les màximes garanties a les diferents competicions en què puguem estar classificats».

Així de clar ho manifestà en el seu moment Gregorio Manzano a Mateu Alemany i així mateix ho declarà ahir en roda de premsa. El tècnic continuà explicant que «concretament el que vaig demanar és que no em tocassin massa l'actual plantilla i, si podia ser, fins i tot que la reforçassin un poc, i em respongueren que no em podien donar resposta a això. Potser ara, amb l'ampliació de capital, ja tenen la resposta i no han de vendre tant».

D'aquesta manera, Manzano, qui assegurà que «encara no he parlat amb cap altre equip que no sigui el Mallorca i no ho pens fer a esquenes de Mateu Alemany, perquè el Mallorca és la meva prioritat», insistí a deixar clar que una de les principals condicions per quedar a l'Illa un any més és mantenir bàsicament el mateix gruix de l'equip que la present temporada.

Pel tècnic, fins i tot, l'ampliació de capital li podria facilitar les coses, ja que «no podem evitar que els clubs s'interessin pels nostres jugadors, però el Mallorca ha de pensar ara que amb la situació actual aquests clubs no vénen amb una quantitat grossa de doblers, sinó amb molt pocs doblers i jugadors per compensar». En la mateixa línia, conclogué que «això és com invertir en borsa. Potser ara no és el moment de vendre, sinó de quedar quiet perquè ara cap equip no li comprarà el producte pel valor real que té».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.