cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Etoo es reuneix amb Mateu Alemany per conèixer les intencions del club

El camerunès reconeix que parlà amb el seu representant tot i «no tenir cap oferta»


Samuel Etoo és un jugador a qui li agrada parlar clar, i ahir capvespre mateix va fer servir la seva filosofia per reunir-se amb el president vermellenc, Mateu Alemany, i conèixer les intencions del Mallorca envers el seu futur. El davanter camerunès evidencia un bon estat de forma al llarg de la present campanya i són molts els clubs que el pretenen. No obstant això, el Reial Mallorca ha reiterat en diverses ocasions que no el vendrà si no és que algú diposita una quantitat molt generosa damunt de la taula.

De moment, emperò, tan sols ha transcendit l'oferta de quinze milions d'euros realitzada pel valencianista Jaume Ortí, una quantitat insuficient si es té en compte que el Mallorca comparteix els drets del futbolista amb el Reial Madrid. Aquest fet, juntament amb la nova situació que s'ha creat a l'entitat vermellenca amb la decisió d'ampliar-ne el capital, han fet que el camerunès receli de les intencions del club. Per aquest motiu, ahir decidí reunir-se amb Mateu Alemany i conèixer de primera mà les intencions de l'entitat en la qual ara milita.

Prèviament, emperò, Etoo reconegué que, tal com ahir ja avançàrem, dimecres migdia es reuní el migdia amb el seu representant de València, Javier García, per conèixer fins a quin punt els rumors que el situen al club txe la propera temporada són verídics. El camerunès assegurà tanmateix «no tenir cap oferta», ja que «cap club, ni el València ni el Barça, no m'han dit Samuel et volem. Supòs que la meva opinió serà important, perquè la meva firma ha d'estar en el contracte. No som Bekcham, però és una situació estranya i me l'he de prendre amb filosofia».

Igualment, Etoo apuntà que «vull saber les intencions del Mallorca, però si arriba cap oferta bona per a mi i per al club l'acceptaré». El davanter camerunès, que té contracte amb el Mallorca fins l'any 2007 i una clàusula de rescissió de 120 milions d'euros, insistí que amb tants rumors sobre operacions de compravenda «s'està creant una situació lamentable».

Així mateix va anunciar als mitjans de comunicació que «quan sàpiga res i prengui una decisió, primer ho sabran els aficionats del Mallorca i després els mitjans, però fins que això no succeeixi jo continuaré aquí i molt a gust».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.