algo de nubes
  • Màx: 12.03°
  • Mín: 7.77°
12°

Nadal mostra el camí per guanyar la Copa

El defensa creu que serà «el partit més maco de l'any» i que el final de Lliga serveix per preparar-lo

91038
Nadal es prepara a fons (amb Soler, Poli i Marcos) per guanyar la seva tercera Copa del Rei.


Miquel Àngel Nadal disputarà el pròxim 28 de juny a Elx la seva cinquena final de Copa del Rei. Dues de guanyades -una contra el Mallorca- i dues de perdudes -una amb els illencs- el contemplen i enguany el manacorí posarà tot el que està en les seves mans per inclinar la balança a favor dels triomfs i «perquè el Mallorca guanyi un dels pocs títols que pot tenir al seu abast».

Nadal dedicà gairebé tota la roda de premsa de després de l'entrenament d'ahir dematí a Son Bibiloni a parlar sobre la final contra el Recreativo, precisament el pròxim rival de Lliga del conjunt vermellenc, aquest diumenge. «A tots ens fa moltíssima il·lusió. És un títol molt important i un dels pocs que el Mallorca pot tenir a l'abast. Serà el partit més maco de la temporada i, si es guanya, un record molt guapo», manifestà Nadal.

El defensa manacorí digué que no afecta que el rival de la final de la Copa del Rei sigui el mateix amb què s'enfrontaran aquest diumenge, en el que podria ser una final anticipada. «Una final és un partit diferent. És cert que hi haurà una diferència, però no es pot dir que qui guanyi diumenge tengui més avantatge que l'altre de cara a la final. Afrontam els dos partits amb una mentalitat ben diferent: en un et jugues un títol i en l'altre són tres punts. A més, és possible que hi hagi alguns jugadors que disputin un partit i no l'altre», explicà Nadal.

El veterà central apuntà que «un punt positiu amb vista a aquest partit és que tenim temps per preparar-lo. I és que si bé és cert que encara ens queden dos compromisos de Lliga pel mig, també ho és que no és el mateix que si hi hagués la permanència en joc. Tenim un objectiu, que és arribar a la UEFA, però també hem de ser realistes; sabem que hi ha un grapat d'equips per davant nosaltres i que ho tenim complicat».

Miquel Àngel Nadal jugà la seva primera final de Copa amb el Mallorca l'any 91. El seu equip va perdre davant l'Atlètic al Bernabéu (1-0) a la pròrroga. El manacorí es trobà cinc anys més tard amb el mateix rival (1996) quan ja vestia la camiseta del Barça, i també va caure en aquella ocasió, a La Romareda, pel mateix resultat (1-0). Després aconseguí assaborir el títol de Copa en el 97 i el 98, després de derrotar el Betis (3-2, al Bernabéu) i el Mallorca (1-1, per penals, a Mestalla), respectivament. Enguany Nadal té l'oportunitat d'aixecar el que serà el seu tercer títol de Copa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.