cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

El Mallorca aconsegueix retenir Ibagaza

El club ja anuncià diumenge que intentaria evitar que l'argentí viatjàs amb la selecció al Japó i a Corea

98728
Ibagaza, queixant-se de la lumbàlgia en el partit amb el Valladolid, és perseguit per les lesions.


El Reial Mallorca va aconseguir ahir que Ariel Ibagaza no viatjàs a Corea i al Japó amb la selecció argentina -a diferència de Leo Franco-, i es recuperàs així de la lesió que li ha impedit jugar en les dues darreres jornades. El Caño va acudir ahir dematí a la ciutat esportiva de Son Bibiloni per realitzar diferents proves. Després, els serveis mèdics del Mallorca reiteraren que el mitja punta argentí pateix una elongació al solear esquerre, de moment sense contractura.

S'ha de recordar que aquesta mateixa lesió ja li va impedir ser titular en la visita del Sevilla, mentre que diumenge ja feia exercicis d'escalfament quan les molèsties a la cuixa li augmentaren. Fou just tres minuts abans que el col·legiat Pérez Lasa xiulàs l'inici del partit, quan Gregorio Manzano va decidir finalment donar entrada a Alejandro Campano en el lloc d'Ibagaza.

Val més prevenir que curar, i despús-ahir el Reial Mallorca s'estimà més no arriscar-se, ja que la lesió es podria agreujar i augmentar el perill que l'argentí sigui baixa per al partit de final de la Copa del Rei. De la mateixa manera, des del club també reconegueren la seva intenció d'impedir que Ibagaza hagués d'afrontar un viatge tan llarg amb la selecció si no pot jugar, ja que aquest trajecte el podria fer recaure encara més. Aquesta era la segona vegada que Ibagaza era convocat per Marcelo Bielsa, per tornar a quedar sense estrenar internacionalitat, ja que en la primera ocasió l'Argentina suspengué finalment la seva participació en la Copa Amèrica pels atemptats a Colòmbia l'any 2000.

Ariel Ibagaza no és, emperò, l'única preocupació que Gregorio Manzano té ara mateix amb vista al partit de la final de Copa, ja que a la infermeria també hi ha jugadors tan essencials per a l'equip com són Walter Pandiani i Àlvaro Novo. El primer s'ha ressentit de la distensió de lligament col·lateral intern que pateix al genoll esquerre, mentre que el cordovès va sofrir un traumatisme lumbar que l'obligà a retirar-se a la mitja part de diumenge.

Segons els serveis mèdics del club, el davanter uruguaià ja estarà a punt per al pròxim partit de Lliga amb el Recreativo de Huelva, el dia 15, mentre que a Novo encara se li han d'efectuar diverses proves per determinar la gravetat de la seva lesió.

D'altra banda, l'argentí Turu Flores encara està de baixa, si bé evoluciona favorablement de la contractura a l'abductor llarg esquerre, mentre que Fernando Niño es va reincorporar ahir als entrenaments amb la resta de companys. La preocupació principal del club vermellenc és, per tant, saber si Ariel Ibagaza estarà a punt per al partit de la final de la Copa del Rei, el pròxim dia 28 a Elx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.