algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Diades benèfiques

En bastants nivells de la geografia mallorquina futbolística va quedar patent la col·laboració espontània d'ajuda als damnificats de la regió gallega amb motiu del desgraciat incident del ja més que famós Prestige. Una solidaritat gratificant que tingué per escenaris els rectangles de joc del Miquel Pons de Binissalem i del Municipal de Santa Ponça. Foren bastants els aficionats que amb la seva col·laboració varen fer possible que les quantitats recaptades fossin més que suggestives, les quals en la seva totalitat se sumaran a les que a nivell balear ja s'han recaptat amb la finalitat de ser canalitzades a les necessitats de la regió tan afectada pel maleït fuel.

Àrbitres 3a
La llista provisional dels col·legiats que dirigiran els partits de la propera jornada de Tercera Divisió són els següents: un sol avançament, fins ara, a dissabte, Ferrioler-Platges de Calvià, 16.30 hores (Daza Blanco). Ja en diumenge, Montuïri-Arenal, 16.00 (Quesada Segura), Peguera-Binissalem, 15.30 (Arenas Cuesta), Sant Rafel-Alaior, 12.30 (Antón Rodríguez), Penya Esportiva Santa Eulàlia-Cardassar, 17.00 (Esteban Simonet), Sporting Maonès-Eivissa, 17.00 (Martínez Os), Manacor-Santa Ponça, 16.00 (Ferrer Perelló), Gènova-Vilafranca, 11.30 (Flaquer Rey). Dilluns dia 6, a les 17.00 hores, Constància-Atlètic Balears (Escribano Jiménez) i Santanyí-UE Poblera, 16.30 (Bauzà Martorell).

Regional Preferent
Espanya-Andratx serà l'únic partit que s'avançarà a dissabte a les 16.00 hores (Medina Suárez). Ja en diumenge, Son Roca-S'Horta, 11.30 (Colom Quiles), Algaida-Constància, 15.30 (García del Sol), Soledat-Calvià, 11.30 (Lladó Grau), Collera-Cala Millor, 11.30 (De Miguel Rubio), Margalidà-Campos, 15.45 (Escobar Jiménez), Sóller-Independent, 16.30 (Ortiz Guerrero), Esporles-Penya Arrabal, 16.00 (Voltes Casado), Alcúdia-UE Poblera, 15.30 (Ginard García) i Felanitx-Ferrioler, 15.30 (Bueno Arribas).

Fases autonòmiques
Com és tradicional, la disputa de la primera fase del Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques serveix de puntuació per als participants amb vista a la disputa de la segona fase. Cada autonomia acostuma a acumular els punts dels partits jugats pels seus equips de categoria sub 16 i sub 18. Vist el succeït en els terrenys de joc menorquins, Balears s'ha classificat en segon lloc, precedit per València, que per l'ambient que genera el fet de ser amfitrions ha deixat una mica del mal sabor de boca. La segona fase tindrà lloc en terrenys d'Astúries, ja que el sorteig ha emparellat les Balears amb la representació asturiana i de Castella-la Manxa. Les dades per a la disputa d'aquesta important fase seran els dies 14, 15 i 16 del mes de març. I com que el temps passa més que volant, ben aviat els respectius seleccionadors s'hauran de posar a fer feina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.