cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

El públic completà la festa a Son Moix

El públic també complí anit a la festa del futbol balear a Son Moix. El que era la gran preocupació dels organitzadors, l'afluència d'espectadors a l'estadi, quedà en no res mitja hora abans del començament del partit, quan els aficionats illencs anaren arribant progressivament al recinte fins omplir uns 12.000 seients i donar color al partit.

Malgrat l'elevada xifra d'aficionats desplaçats a Son Moix des de diferents punts de la geografia illenca, l'ambient que es respirà a l'estadi del Reial Mallorca va ser fred, excepte en comptades ocasions. Els crits d'ànims tan sols se sentiren quan els jugadors balears cercaven la combinació que els acostàs a la porteria defensada per Muscat, especialment quan l'homes més perillós del combinat dirigit per Llorenç Serra Ferrer, el davanter del Recreativo de Huelva Xisco Muñoz, controlava la pilota a prop de l'àrea rival. Fins i tot, a la mitja hora del partit, els aficionats s'animaren i començaren a fer la famosa 'onada', que es popularitzà en el Mundial de Mèxic 86.

El color a la graderia el posaren el miler de banderetes de la Comunitat de les Illes Balears, amb les barres grogues i vermelles i el castell violeta, que els organitzadors repartiren

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.