algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Malta esmola les armes abans del matx en una triple sessió

Sigfried Held augura un partit molt dur malgrat el seu caire amistós

La selecció de Malta no ha volgut deixar res a la sort de la improvisació de cara al partit d'avui contra Balears i ahir, en una doble sessió, i avui dematí, s'exercitarà al Lluís Sitjar i a Son Moix sota les ordres del seu seleccionador, el tècnic alemany Sigfried Held. El preparador teutó demostrà conduir amb mà de ferro un combinat que s'ha pres molt seriosament aquest partit amistós que, com ell mateix assegurà, «serà molt dur».

Ahir dematí, el rival de la selecció balear es desplaçà a l'estadi Lluís Sitjar, on realitzà la primera presa de contacte amb l'esfèric. Els jugadors feren exercicis físics i tàctics, assetjant principalment l'avançament de la línia defensiva per deixar en fora de joc la davantera rival. Posteriorment, dememanaren fruita i descansaren fins el capvespre, a les 21 hores, quan tingueren el seu primer "i únic" contacte amb la gespa de Son Moix, escenari del partit. En aquesta sessió tocaren més pilota que en la del dematí.

Finalment, avui dematí estava previst que tornassin a exercitar-se al Lluís Sitjar, per fer els darrers exercicis abans del matx d'avui vespre. Sigfried Held es referí al partit després de l'entrenament del dematí: «Tot i ser un partit amistós, nosaltres el preparam com si fos un altre partit. Com si jugàssim una fase classificatòria per qualque campionat internacional. Serà un partit dur i, sobretot, una bona experiència per als al·lots i per a mi».

En referència al que coneix de la selecció balear, el seleccionador maltès assegurà que coneix alguns dels integrants del combinat illenc «perquè els he vist jugant competicions europees o amb la selecció espanyola». Finalment, Held no es va voler referir a l'absència del seu jugador més important, el davanter Mifsud, «perquè només parl dels que hi són».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.