algo de nubes
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
15°

L'Inca de Xavi Sastre jugaria l'ascens

Els illencs ocupen el vuitè lloc en una hipotètica classificació des de la jornada nou

Els números posen de manifest el que es veu a la pista: el Drac Inca ha millorat de manera notable des que Xavi Sastre ocupa la banqueta del conjunt del Raiguer. El seu antecessor, Samaniego, va ser fulminat per la directiva després de la vergonyosa derrota de l'equip en el Palau contra el Coinga Menorca, en la jornada 8. Aquesta derrota i les set anteriors que havia encaixat un equip enfonsat en el darrer lloc de la taula obligaren la cúpula del club a prendre una mesura d'urgència i Sastre aterrà a la banqueta de l'equip.

La il·lusió i l'aire renovat que transmeté Sastre al vestidor del conjunt inquer sembla que han resultat definitius per al ressorgiment de l'equip a la Lliga. I és que en una hipotètica classificació elaborada a partir del moment en què Sastre es va fer càrrec de la direcció tècnica de l'equip -la novena jornada-, el Drac Inca ocuparia el vuitè lloc, empatat amb quatre equips més. Aquesta posició dóna dret a disputar els play-off d'ascens a l'ACB -l'objectiu inicial del club al començament de la temporada-.

Ara el tècnic palmesà vol consolidar l'equip fora de la zona perillosa de la classificació i l'arma que vol emprar és la de fer-se forts a casa, on l'equip no perd des de la jornada 10, quan va ser humiliat per Los Barrios. Les clares victòries davant Tarragona i Los Lobos al Palau han fet que l'equip afronti amb molt d'optimisme els pròxims compromisos, especialment els que es jugaran a casa. Així, el conjunt de Sastre afrontarà, després del matx a Múrcia que obrirà la segona volta, dos partits consecutius molt importants amb rivals de la 'mateixa lliga' com són el Ciudad de Huelva i l'Ulla Oil, que han de consolidar l'inici de reacció que ha experimentat l'equip des que Xavi Sastre el dirigeix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.