nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

La Cursa de s'È arriba a la cita anual

Els darrers dies de l'any es correran les clàssiques de Sant Silvestre a Marratxí i Inca

La catorzena Cursa de s'È, que organitzen conjuntament els ajuntaments d'Alaró, Binissalem i Lloseta, obrirà el proper dia 26 de desembre les tradicionals corregudes de Cap d'Any illenques. La cursa començarà enguany a Alaró, continuarà a Lloseta i acabarà a Binissalem, uns 13'3 quilòmetres. Les dones, marxadors i menors sortiran des de Lloseta i el recorregut serà de 7'2 quilòmetres.

Els organitzadors han establert les següents categories: dones, júnior, promeses, sènior, preveterans, veterans i marxa, amb dret a premis en metàl·lic. En la categoria sènior estan prevists premis per als 50 primers classificats, i el primer rebrà 300 euros i un obsequi. Les vint primeres dones aspiraran a 150 euros de premi i un obsequi per a la guanyadora. En les altres categories, premis per als tres primers i el primer local, menys en marxa, tots rebran 5 euros.

Com és habitual en aquesta cursa, tots els participants que l'acabin seran obsequiats amb una botella de vi. I a més hi haurà berenar per als participants.

La Federació d'AV de Marratxí, patrocinada per l'Ajuntament, organitza el proper dia 29 la IX correguda popular de Sant Silvestre. La inscripció serà gratuïta i es pot realitzar fins a 15 minuts abans de començar la prova, prevista a les 10 hores. La sortida serà des de Festival Park i el recorregut comprendrà uns 10 km. Tindrà dues categories úniques, masculina i femenina, amb premis per als primers i obsequis fins a acabar les existències. Entre els participants cal ressaltar Toni Peña, que està preparant la classificació per a Atenas, Emilio de la Cámara i Miquel Capó.

La XIX cursa popular Sant Silvestre, organitzada per l'IMAF-Inca, tindrà lloc el proper dia 31 de desembre a les 16.15 hores, amb sortida i arribada al poliesportiu Mateu Cañellas. Segons les categories, els participants hauran de superar un recorregut d'1'8 a 11 km. Hi haurà premis en metal·lic de 40 euros per als primers sèniors, homes i dones. Els 250 primers tindran una camiseta i a més es farà un sorteig. S'ha de ressaltar que el veterà entrenador Paco Homar donarà un trofeu a l'atleta més gran inscrit.Uns dies amb tres curses populars esperen els aficionats durant aquestes festes. La Cursa de sa Lleó, a sa Pobla, serà la primera del nou any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.