algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Mateu Alemnay: «Jo encara som el president del Mallorca»

El president va desmentir els rumors que asseguren que la cúpula del Grupo Zeta li cerca substitut

96884
Alemany espera continuar sent president del Reial Mallorca durant molt de temps encara. | T.M.

Mateu Alemany es va mostrar clar i contundent ahir en apuntar que «l'única realitat és que jo encara som el president del Mallorca». Amb aquestes paraules, el dirigent vermellenc va voler desmentir, a l'hora que mostrar la seva indignació, la informació emesa dimecres vespre per la Cadena Ser en què s'apuntava que des de la cúpula del Grupo Zeta se li cercava successor. Alemany també va assegurar desconèixer que Carlos Rincón, un dels assessors de la propietat, el pogués succeir.

El mateix president va continuar explicant, sense titubejar i amb un to clarament irritat que «estic cansat de tanta rumorologia» i va afegir, en la mateixa línia que, «estic molt sorprès per la notícia, però també molt molest perquè ara a l'afició del Reial Mallorca el que li preocupa és el partit de dissabte contra el Barça, que és molt important i que necessitam guanyar».

Pel president mallorquinista, els periodistes que han difós aquesta informació no es mereixen cap tipus de credibilitat: «Si algú dóna una notícia d'aquest nivell i que, a més, afecta l'estabilitat del club, primer hauria d'assegurar-se que ho pot provar», va declarar, a l'hora que apuntava que «estic cansat de tanta rumorologia. També s'ha dit que el Mallorca està en venda i moltes d'altres coses, per la qual cosa, si haguéssim de fer cas als rumors el club ja hauria canviat de propietari, així com el tècnic ja hauria estat destituït, però no ha estat així».

Ja en conclusió, Alemany va assegurar que «no hi ha hagut distanciament amb la propietat» i tornà a reiterar que «les regles del joc són autofinançament i aquesta és la meva missió. Cada un que digui el que vulgui, però la realitat és que som el president i esper continuar sent-ho per molt de temps». Finalment, el president mallorquinista va demanar a la premsa que «se centri l'actualitat mallorquinista en el Barça, que és ara l'important», i més tenint en compte que «és un gran rival i un partit molt important i difícil que podria ser el millor regal de Nadal per a l'afició si el guanyam».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.