algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Alemany: «El Mallorca no deu doblers a ningú»

El president acusà l'Oviedo de «fer un ús fraudulent del pagarès que nosaltres els donàrem en garantia»

97890
Alemany es mostrà clar a l'hora de destacar la culpabilitat de l'Oviedo en la demanda de Lopera.


«El Mallorca no li deu doblers a ningú». Així de contundent es va mostrar ahir el president del Reial Mallorca, Mateu Alemany, a l'hora de donar explicacions envers la demanda interposada contra ells per l'empresa Tegasa, vinculada al president bètic Manuel Ruiz de Lopera. A conseqüència d'aquesta demanda, el Jutjat de Primera Instància número 1 de Palma ha decretat l'embargament parcial de la taquilla del partit de dissabte contra el FC Barcelona, així com dels drets econòmics de la pàgina web o els dobles que s'hagin de cobrar en concepte de patrocini d'Spanair. De la mateixa forma, està previst que s'embarguin tots els doblers que el club recapti en les posteriors visites a Son Moix del Recreativo de Huelva i Celta.

Alemany va aprofitar ahir la presentació d'Àngel per restar importància a aquesta qüestió, transmetent un missatge optimista a mostrar-se convençut que el club aconseguirà la victòria als tribunals: «Tenc plena confiança en la justícia i no dubt que ens donarà la raó en aquest cas, perquè està clar que no vàrem exercir l'opció de compra sobre Losada i, per tant, ens vàrem alliberar d'haver de fer efectius els pagarès que havíem entregat en garantia a l'Oviedo», va explicar el president vermellec. De moment, el Mallorca no ha demandat el club asturià, tot i que no dubtarà a fer-ho si els tribunals el condemnen a pagar.

El president Mateu Alemany va voler destacar també que «estava estipulat que aquests pagarès no es poguessin donar a tercers, i per tant l'anterior administració de l'Oviedo en va fer un ús fraudulent». No obstant això, el president mallorquinista va lamentar que el Betis demandàs el club illenc, «amb el qual no té cap deute», i confessà que «és molt curiós que es reclami aquest pagament al Mallorca i no a l'Oviedo, quan els jugadors que estaven inclosos en les diferents operacions mai no han estat nostres».

En la mateixa línia, Alemany va afirmar que «supòs que si s'ha fet així és perquè s'aprofita la situació d'un determinat negoci prquè l'Oviedo no està en condició de pagar i el Mallorca sí» i no va voler criticar l'actitud de Lopera perquè «és el president d'un club de Primera Divisió i nosaltres volem tenir bona relació amb tots ells, per la qual cosa em nego a fer comentaris de cap tipus».

Un dels quatre processos judicials que el Mallorca té oberts pel «cas Losada» començarà precisament avui dematí al Jutjat d'Instrucció número 15 de Palma, on el club vermellenc té depositats uns 130 milions de pessetes. Gràcies a aquest dipòsit, el Mallorca no té res embargat com a conseqüència d'aquest judici, tot i que el fet de no poder disposar d'aquests diners fins que surti la sentència agreuja la crisi econòmica que travessa el club. «Està clar que aquesta situació ens complica encara més l'aspecte econòmic, però tots els clubs de futbol van justets perquè inverteixen tots els doblers a fer un bon equip i això és positiu», va declarar Alemany, qui negà «demanar ajuda a la propietat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.