muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

Alemany exigeix solucions al Grupo Z

El president espera que la propietat resolgui els problemes de tresoreria de l'entitat amb urgència

No és una reunió de tràmit. Alemany exigeix solucions. No es tracta del consell d'administració que anualment té l'obligació legal de reunir-se per aprovar els comptes de la temporada anterior, tal com preveu la llei. El consell d'administració del Mallorca té previst reunir-se dissabte, hores abans de l'inici del partit amb el FC Barcelona, per complir la legalitat, però amb la necessitat de trobar una sortida als greus problemes de tresoreria que pateix l'entitat.

Ultima Hora Ràdio avançà ahir en el programa Directo Sport, que dirigeix Tomeu Terrasa, que el consell d'administració pot arribar a ser transcendental per al futur més proper del Mallorca, ja que necessita líquid per afrontar els seus pagaments més immediats -90 milions a final de mes-. L'entitat, com se sap, salvà numèricament la temporada passada gràcies al traspàs d'Albert Luque al Deportivo per un total de 2.350 milions de pessetes. Ara bé, el Mallorca cobrà amb pagarés amb venciment escalonat -el darrer, d'aquí a sis anys-. El Reial Mallorca, fins ara, just ha pogut descomptar -fer efectiu- una petita quantitat. És precisament aquest un dels motius que provoca greus problemes de tresoreria al club a l'hora d'afrontar els seus pagaments.

Ultima Hora Ràdio revelà ahir que Mateu Alemany viatjà dijous passat a Madrid, on mantingué una llarga i tensa reunió amb Antonio Asensio Mosbah. El president Mateu Alemany exigí solucions a la cúpula del Grupo Z i els arribà a plantejar directament la possibilitat de vendre futbolistes al mercat anglès de manera immediata -mai no deixarien el Mallorca abans del trenta de juny- i assegurar-se així el pagament dels deutes pendents.

El model de gestió triat per Mateu Alemany és, com se sap, un altre ben distint. És evident que si el president mallorquinista és obligat per les circumstàncies i la falta de suport econòmic de Madrid a traspassar els millors efectius del club, abandonaria l'entitat tot just complir el compromís que té amb Cursach i Bancaja. En tot cas, Alemany aconseguí que la propietat es comprometés a resoldre els problemes de tresoreria a la reunió del consell d'administració prevista per dissabte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.