algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Retorna l'esperança

La setzena jornada de la Lliga Nacional Juvenil significà per als participants l'inici de la segona volta. Una segona volta, que a efectes classificatoris, significarà una lluita a vida o mort, de manera especial per als equips amenaçats amb el descens de categoria. I a partir de l'actual temporada, seran quatre als qui no li quedaran més remei que conformar-se, cas que al final hagin de retornar a la categoria inferior. Moralitat que serveix de ple per al conjunt de l'Atlètic Balears, en què els tres punts aconseguits en el partit disputat contra la Damm significaren, a més de la satisfacció, possibilitats de continuar mantenint la il·lusió, atès que el rival barceloní, en l'hora del recompte final, serà un aspirant a jugar contra rellotge fins al final de la competició. Bon inici per al quadre de Paco Vázquez, i que tant de bo continuï amb la ratxa el proper diumenge amb ocasió del partit també decisiu i de classificació, que contra el Marcantil de Sabadell haurà de disputar.

Sporting Maonès

No estan disposats els responsables del degà menorquí, l'Sporting, que l'equip baixi a Regional Preferent. Per evitar el que seria a més de ridícul, del tot lamentable atès el gran historial de l'entitat, han tirat pel camí del mig i s'han posat a reforçar la plantilla, única manera d'evitar el que és irremeiable. De moment, fa uns dies realitzà el seu debut el migcampista procedent de l'Arenas de Guetxo, Óscar Arranz, i es confia que avui capvespre en el partit enfront el Vilafranca també debuti amb l'equip Raúl Perul, un davanter ràpid, traçut, oportunista i intel·ligent, que procedent del Zuera de la Tercera Divisió aragonesa, acaba de signar com a nou jugador de la plantilla que prepara Lluís Vidal.

Estadi Balear

Tres i mitja d'avui capvespre, l'hora assenyalada per l'inici del comprometedor partit que l'Atlètic Balears i Ferrioler disputaran sobre la gespa de l'Estadi Balear, en què els punts que s'adjudicarà el guanyador seran de suma importància atesa la difícil situació que ambdós conjunts es troben a la taula classificatòria. De forma més preocupant l'amfitrió, ja que en el cas que l'equip de Joan Manel Darder aconsegueixi allò que molts altres conjunts han aconseguit aquesta temporada a l'Estadi Balear, podria significar la desmoralització total del quadre blanc-i-blau. Partit que serà arbitrat per Alberti Oñate.

Santa Ponça

Malgrat la preocupant situació que comença a encendre l'alarma a nivell de la plantilla del Santa Ponça, no faltarà la gran tradició que any rere any celebra l'entitat aprofitant les Festes de Nadal que, a Santa Ponça, també saben celebrar. Per tal motiu, a finals de l'actual setmana tota la plantilla es reunirà per celebrar el sopar de companyonia i al mateix temps, s'aprofitarà per obsequiar als jugadors d'un suggestiu regal de Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.