algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Dos rècords i un bronze per a Roser

Gran dia per a la nedadora mallorquina, que és tercera als 200 metres papallona

La nedadora mallorquina Roser Vives aconseguí ahir la medalla de bronze a la prova dels 200 metres papallona dels Campionats d'Europa de natació de piscina curta, que s'estan disputant a la ciutat alemanya de Riese.

Vives, que va batre per dues vegades el rècord d'Espanya d'aquesta modalitat -amb una marca de 2:08.40- que ostentava María Peláez (2:09.02), va acabar per darrere de l'hongaresa Eva Rizstov, que es va proclamar campiona d'Europa i de la danesa Mette Jacobsen (1:08.39), plata, que va demostrar la seva experiència en els darrers metres, ja que va ser més ràpida a la tocada.

La participació espanyola en aquesta prova de l'Europeu en piscina de 25 metres es va completar amb la sisena plaça de Mireia García, que va parar el crono amb un temps de 2:09.68. Ara, Roser Vives es prepara per intentar repetir -o millorar- l'èxit d'ahir. Serà diumenge a la prova de 400 metres estils, on la nedadora illenca sortirà amb moltes opcions de tornar a pujar al podi.

D'altra banda, en els 200 metres estils, la ucraïnesa Jana Klochova establí amb un registre de dos minuts, vuit segons i 28 centèsimes, una nova plusmarca europea de la modalitat. L'anterior marca (2:08.55) el tenia l'eslovaca Martina Moravcova des del 4 d'abril de 1999 a Hong Kong. En aquesta mateixa prova, les espanyoles Tatiana Rouba i Paula Carballino foren cinquena i sisena, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.