algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Marcos reconeix que el rival el desbordà

Confessà que «si no vaig jugar bé no és pel canvi de posició, sinó perquè Ronaldo fou millor»

78256
Imatges com aquesta es repetiren durant el partit.


Marcos Martín De la Fuente fou un fix a l'onze de Luis Aragonés, de Bernd Kraüss i de Sergio Kresic i és el recurs de Gregorio Manzano per cobrir les baixes que se li presenten al llarg d'aquesta temporada. No obstant això, està clar que aquest no és l'any del migcampista mallorquí, qui substituí Harold Lozano contra el Vila-real i regalà el gol a Palermo, mentre que contra el Reial Madrid cobrí la baixa d'Olaizola i es vegé desbordat més d'una vegada per Ronaldo.

Marcos no es volgué treure culpes en aquest darrer aspecte, quan confessà que «si vaig jugar malament no fou perquè ho fes en una altra posició que no és la meva, sinó perquè l'altre fou molt més ràpid que no jo», tot i que sí va voler suavitzar la mala actuació assegurant que «ara per ara podríem recórrer a qualsevol tòpic, com aquell de 'si es perd, perdem tots' o el que diu que 'la jugada comença des de dalt', però ja sabem que el que realment es veu és l'assistència final, el xut i el defensor que hi ha al costat del que xuta».

I és que el migcampista convertit en defensa tenia diumenge una tasca pràcticament impossible: aturar un Ronaldo que finalment despertà la Lliga i firmà una de les millors actuacions al Campionat espanyol des que va fitxar pel Reial Madrid. «Vaig poder veure Ronaldo de molt a prop i la veritat és que no sé si féu un dels millors partits perquè tampoc no l'he seguit tant», afirmà Marcos i afegí que «el que sí puc dir és que el vaig veure molt i molt ràpid i això, juntament amb la gran tècnica que té, el fa pràcticament impossible d'aturar».

Va ser diumenge un mal dia per a Marcos, i també per al Reial Mallorca, però tot i això, el migcampista mallorquí assegurà que «tampoc no s'ha de dramatitzar, sinó que tan sols s'ha de deixar que ens afecti el just per saber on fallàrem i quins aspectes hem de millorar per no tornar a repetir les mateixes errades». Alhora, va assenyalar que «ara només hem de pensar en el desplaçament a Anoeta per aconseguir que finalment el líder encaixi la primera derrota».

Per Marcos, la clau del partit fou el tercer gol, el primer de Rául, perquè «amb l'u a dos teníem ocasions i vèiem l'empat molt aprop, però amb l'u a tres ja has de canviar l'estratègia per arriscar més, cercar espais... i tot sembla més complicat». En el mateix sentit, el veterà migcampista vermellenc va assenyalar que «el Madrid va estar a mercè del Mallorca durant gran part del primer període i si ens haguéssim avançat en el marcador potser s'hagués viscut una altra història».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.