algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Vidal i Busquets es proclamen campions del món per equips

Els dos mallorquins feren molt bon paper a nivell individual

Luis Vidal Butler, que abans de dedicar-se de forma més seriosa al fisioculturisme es dedicava al futbol, i aconseguí, fins i tot, ser campió d'Espanya amb el juvenil del Reial Madrid de futbol, i Bernardo Busquets Sastre, els dos de Consell, han participat, amb gran èxit i fent una destacable actuació, en el Mundial de Fisioculturisme organitzat per l'Associació WABBA, que tingué lloc el passat cap de setmana a Tenerife.

Els dos mallorquins feren un molt bon paper en les categories individuals i aconseguiren una important fita. El primer, Luis Vidal, en categoria sènior baixa aconseguí fer-se amb la medalla de bronze -tercera posició-, mentre que per la seva banda, Bernardo Busquets, en categoria sènior superbaixa aconseguí classificar-se en la setena posició.

També cal destacar que en la categoria per equips, Espanya, quedà classificat a la primera posició, per la qual cosa ambdós, són campions del món per equips. Es dóna la circumstància, que els dos esportistes, sense cap tipus d'ajuda econòmica (ens referim des de cap estament oficial) han pogut viatjar cap a les illes Afortunades, gràcies a la gran ajuda econòmica que han rebut del Club Deportivo Consell. Aquest club esportiu té una secció de fisioculturisme dirigida per Jaume Olmo Garcías que ha fet possible aquesta gran actuació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.