algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Comitè estatal

Baltasar Juan, jutge de Disciplina Esportiva, auxiliat per la seva secretària Magdalena Martorell, va prendre les decisions següents. Suspendre per un partit oficial Òscar Tudurí, Alberto Vaquero i Julià Melià, tots de l'Sporting de Maó per diversos motius. Josep Ramon (Sant Rafel), Lluís Villodre (Penya Santa Eulària), Sergi González (Poblera), Jaume Martorell (Manacor), Jaume Hurtado (Atlètic Balears), Joan Carles Estarellas (Binissalem), Antoni Ferriol i Antoni Galmés (Cardassar) i Àngel López Martín (Santanyí) per acumulació d'amonestacions.

Regional Preferent
Els membres del Comitè Territorial sancionaran amb tres partits Francesc Maymó (Felanitx) per insults contra l'àrbitre amb penediment. Un partit per diverses motivacions a Joan Llompart (Algaida), Xavier Ferrà (Calvià), Àngel López i Deogracias Jiménez (Independent) per doble amonestació. Partit Cala Millor-Alcúdia: suspendre per cinc partits el jugador del Badia Cala Millor Àngel Conesa per insults contra l'àrbitre. Suspendre per cinc partits el jugador de l'Alcúdia Joaquim Villalonga per insults a l'àrbitre. Partit Espanya-Calvià: obrir informació respecte dels incidents succeïts i suspendre cautelarment l'entrenador del Calvià, Ignacio Goyenechea.

Moguda a l'Sporting
El degà menorquí, l'Sporting de Maó, travessa una etapa molt semblant a la que protagonitza l'Atlètic Balears. Disposats els seus directius a fer que la «cosa» no s'arribi a complicar més han tirat pel camí d'enmig posant-se en contacte amb alguns tècnics d'equips de Tercera Divisió d'Andalusia. Concretament amb el Xerez, club que no ha posat cap inconvenient per autoritzar la cessió de dos prometedors efectius: un davanter de gran projecció (Sebas) i un migcampista (Juani), tots dos amb unes ganes tremendes de realitzar el viatge, ja que estan d'acord amb una compensació econòmica i un lloc de feina. Segons rumors, aquest cap de setmana ja estaran a disposició de Lluís Vidal.

Son Verí
Instal·lacions que avui capvespre, a les cinc, es convertiran en escenari d'un partit tremendament delicat per als dos competidors. Ens referim a l'Arenal-Atlètic Balears, afamegats els dos d'acumular punts vist el panorama gens atraient que travessen. Per complicar les coses, el conjunt blanc-i-blau viatjarà a Son Verí amb les baixes de Llistó i de Chino, per lesió, a més de la de Toni Hurtado, sancionat pel Comitè de Competició. Una circumstància que ben segurament intentarà aprofitar l'Arenal.

Altres avançaments
Cardassar-Montuïri (17 hores); Poblera-Sp. Maonès (16) i Ferrioler-Gènova (16).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.