nubes dispersas
  • Màx: 18.95°
  • Mín: 13.93°
18°

La lesió d'Olaizola és molt greu

El lateral vermellenc es trencà el lligament creuat anterior del genoll esquerre contra el Deportivo

69084
Olaizola arribà en cadira de rodes a l'aeroport de Son Sant Joan. | SEBASTIÀ AMENGUAL.

D'entre totes les possibilitats que hi havia, a Javier Olaizola li ha caigut la pitjor: trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre. El jugador basc sortí de Riazor abans de temps i hores després intuïa que podia patir un simple esquinç de genoll. La crua realitat es coneixia ahir: entre 3 i 8 mesos de baixa per al defensa del Mallorca.

A partir d'ara s'obre la incògnita de quin serà l'abast de la lesió. En el millor dels casos, si el trencament és mínim, la recuperació podria abraçar només de dos a tres mesos. Un trencament més problemàtic, però, obligaria el veterà jugador basc a una llarga recuperació que podria arribar a vuit mesos sense trepitjar els terrenys de joc.

La conveniència de tractament quirúrgic es coneixerà en els propers dies. Avui mateix, el doctor del Reial Mallorca, Joan Pericàs, oferirà una roda de prema per explicar les novetats sobre el tema i donarà un diagnòstic aproximat del futur immediat del jugador.

Sigui com sigui, la defensa del Mallorca queda en quadre per als compromisos davant el Madrid, la Reial Societat i el Barcelona. Vicente i Niño continuen lesionats, mentre que Lussenhoff encara no ha adquirit el ritme de competició, després de tres mesos i mig sense jugar. Harold Lozano i Marcos són les possibilitats que té Manzano per acompanyar Nadal a l'eix de la defensa.

Olaizola va haver d'abandonar el camp durant el temps de descompte de la primera part després de fer-se mal en caure al terra en mala posició. Un cop passat per una clínica corunyesa "a la qual va arribar sense ser acompanyat per cap membre de l'expedició", el jugador donostiarra es va unir de nou als seus companys, amb els quals tornà ahir migdia a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.