algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Vega arriba amb fam al Festival Park

L'internacional espanyol aterrà ahir a Palma i ja és a disposició de Sánchez-Jover

El Festival Park ja té el receptor que desitjava el seu tècnic. Juan Carlos Vega arribà ahir migdia a Palma procedent de Barcelona amb moltes ganes de debutar amb el seu nou equip i el capvespre es vestí de curt i es posà a fer feina sota les ordres de Jesús Sánchez-Jover. La incorporació d'aquest internacional absolut és una altra bona notícia per a un Volei Pòrtol que, tret de la lesió de Sánchez-Jover, no ha fet més que col·leccionar alegries en aquest il·lusionant inici de campanya.

El jugador canari demostrà a la seva arribada que té moltes ganes de tornar a jugar a la màxima competició espanyola després de tres anys a Itàlia. «He avançat el bitllet d'avió perquè volia arribar a l'Illa prest i així posar-me a entrenar i estar al cent per cent quan abans millor», destacà. Vega, que coneix Ernesto Rodríguez, Joan Colom o Jesús Sánchez-Jover, apuntà que «el projecte del club, les amistats que hi tenc i el fet que sigui a una Illa m'han animat a acceptar aquesta oferta. «Conec molts jugadors d'haver jugat amb ells i contra ells. Sé que aquí em trobaré a gust i, malgrat que al començament em pot costar un poc agafar el ritme, ajudaré l'equip a assolir l'objectiu que s'ha marcat», digué Vega.

De la mateixa manera, l'internacional va fer una ràpida anàlisi a la Superlliga. «Destaca per la seva tremenda competitivitat. Els clubs han realitzat importants esforços per reforçar-se i haurem de suar molt per guanyar cada un dels rivals amb els que ens trobem Tret d'Almeria, que ha fet una plantilla per jugar a competicions europees en comptes de a la lliga, qualsevol equip pot guanyar a qualsevol i això, sens dubte, fa més atractiva aquesta categoria», explicà.

Finalment, el nou fitxatge del Festival Park assegurà que «s'està produint un retorn de jugadors espanyols al seu país. Aquestes tornades incrementen el nivell de la lliga i jo, després de tres temporades a Itàlia, he decidit que jo també podia seguir aquesta direcció». Vega ha estat jugant a la primera categoria del país transalpí i arriba al club mallorquí després d'haver militat a les files de l'Asti Grandevoley.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.