muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Difícil compromís del Mallorca B

Els de Llompart reben un ambiciós Hèrcules avui al Lluís Sitjar

El Mallorca B té avui (12.00 hores, Lluís Sitjar) un compromís difícil, ja que s'enfronta amb l'Hèrcules, el proper rival dels homes de Tomeu Llompart a la Copa del Rei, amb la necessitat de sumar tres punts per allunyar-se de la zona baixa de la taula. El conjunt del tècnic inquer s'està mostrant molt irregular en aquest inici de temporada, ja que ha sumat només vuit punts de vint-i-quatre de possibles. Així doncs, el gust de la victòria només l'han tastat en comptades ocasions els jugadors del filial mallorquinista, que hagueren d'esperar la cinquena jornada de Lliga per aconseguir sumar els tres punts.

Va ser enfront del Sabadell, que els homes de Tomeu Llompart derrotaren per un contundent resultat de 4-0. La segona i darrera victòria aconseguida pel Mallorca B en aquest inici de Lliga va ser per la mínima (1-0) davant d'un dels rivals més difícils de la Lliga, la Gramenet. A banda d'aquestes dues victòries, els de Llompart només han estat capaços de puntuar en dues ocasions més, enfront del Lleida i del Nàstic de Tarragona, arrancant en ambdós casos un empat.

La d'avui és una nova oportunitat per al filial vermellenc de regalar una alegria a la seva afició, tot i que davant tindran un Hèrcules amb aspiracions d'aconseguir l'ascens a la Segona Divisió. Els alacantins no ho posaran gens fàcil als de Tomeu Llompart, que segurament alinearà avui dematí el mateix equip que la setmana passada va perdre per dos gols a zero davant del Novelda: Moyà, Campos, Keko, Juanlu, Ramis, Aguado, Amate, Enric Pi, Tuni, Raúl Martín i Reynés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.