muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.33°
12°

Víctor vol que el Calderón sigui bètic

L'entrenador verd-i-blanc espera aconseguir un resultat positiu davant del Mallorca

L'entrenador del Betis, Víctor Fernández, expressà ahir el seu desig que el xoc contra el Mallorca d'avui, a l'exili del Vicente Calderón, se saldi per als verd-i-blancs de forma tan positiva com el jugat al Nuevo Colombino amb el Barça, al qual golejaren fa tres setmanes per 3-0.

«Esper que tingui les mateixes conseqüències per a nosaltres que el partit amb el Barcelona, encara que és un altre escenari, un altre rival i altres circumstàncies. Intentarem convertir el Calderón en un camp absolutament bètic i, sobretot, hem de posar els mitjans per treure endavant el partit, que és del que es tracta», va precisar.

Segons Víctor «l'equip està molt mentalitzat del valor dels tres punts, del fet que jugam en un camp neutral, encara que és el nostre camp, i que hem de redoblar els esforços per tota aquesta gent que es desplaçarà des de Sevilla, amb un cost i un esforç important per a tots ells».

Per això mateix apel·là al sentit del deure dels seus jugadors. «Tothom ha de tornar amb l'orgull d'haver vist un equip que ho dóna tot i que posa els mitjans, insistesc, adequats per guanyar. El partit sens dubte no passarà perquè a l'equip li pogués faltar mentalització o concentració», va recalcar.

Això sí, Víctor Fernández no oculta el seu respecte pel quadre mallorquí. «És un equip amb grans possibilitats, que juga perfectament al contracop, que junta molt bé les seves dues línies de migcamp i defensa, que es replega per intentar sorprendre el rival. El Mallorca és molt perillós, quan actua com a visitant». En aquest sentit, el tècnic recordà el partit de presentació del Betis aquest estiu, en el qual el Mallorca va empatar a un gol «encara que no és una referència vàlida perquè ells jugaren amb jugadors poc habituals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.