nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Espanya cerca el segon triomf al Carlos Belmonte d'Albacete

Irlanda del Nord, que ha fet un gol en quatre partits, és inferior

La selecció espanyola intentarà aconseguir avui (21.45/TVE-1) davant la modesta Irlanda del Nord, en el Carlos Belmonte d'Albacete, el segon triomf consecutiu a la fase de classificació per a l'Eurocopa de Portugal 2004, en el que serà el primer partit a casa d'Iñaki Sáez.

Després de superar l'examen de l'Apostolos Nikolaidis atenienc amb un clar triomf (0-2), el conjunt de Sáez ha de sortir del Dia de l'Hispanitat amb sis punts a la butxaca.

Tot el que no sigui un triomf seria un contratemps, una travelada encara més sorprenent que la que propinà Irlanda del Nord en el Mundial 82, quan guanyà Espanya a València (0-1) amb un gol d'un jove Gerry Armstrong.

Els nord-irlandesos han marcat només un gol en els quatre darrers partits disputats (quan perdé amb Polònia per 4-1), i això que dos dels seus rivals eren els modests equips de Liechtenstein i Xipre, i a més han perdut dos dels seus estandards, Neil Lennon i Jim Magilton.

Iñaki Sáez no podrà comptar tampoc amb el seu equip de gala per les baixes, entre altres, de Juan Carlos Valerón o Carlos Marchena. El tècnic, com és normal, no es fia i vol que els seus homes surtin concentrats des del principi per guanyar i convèncer en una terra que coneix bé per haver dirigit fa uns anys l'Albacete.

Sáez i els seus jugadors han reiterat que no pot haver confiances ni relaxació, perquè esperen un oponent incòmode davant el que serà clau marcar un gol el més aviat possible per obrir així la presumible tàctica defensiva del rival. El Carlos Belmonte s'omplirà del tot.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.