algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Fermín Andrés lamenta el seu segon lloc

El mallorquí creu que «si no s'hagués produït la caiguda podria haver aconseguit la medalla d'or»

Un dels representants mallorquins que més possibilitats tenia en la jornada d'ahir de pujar al pòdium era Fermín Andrés. L'illenc no decebé ningú i es penjà al coll la medalla de plata en la categoria de màster 60. No obstant això, Andrés no estava content en acabar la prova. «No m'agrada ser segon. I menys de la manera com s'ha produït tot. En la primera volta al circuit ha botat l'alemany "Manfred Kroh" i quan dos ciclistes han intentat seguir-lo d'aprop s'ha produït una caiguda, en la qual ens hem vist tallats i ja no hem pogut fer res», explicava Andrés després de la cursa en referència a l'escapada protagonitzada pel vencedor final de la prova.

El corredor mallorquí ja ha assaborit la victòria en alguna de les proves de la Setmana Internacional de Ciclisme Màsters. Fa dos anys, en l'edició del 2000, Andrés guanyà la Copa d'Europa de Màsters 55, però el triomf no li va servir per ser el vencedor final de la Challenge, que finalment coronà l'holandès Jop Ribbers. No obstant això, Fermín Andrés volia guanyar ahir la seva especialitat en la Setmana Internacional. A més de la victòria en l'edició del 2000, Andrés també resultà vencedor en la del 98 i va ser plata en el 97, tots aquests resultats en la categoria màster 55.

Finalment, Andrés comentà que intentaria deixar-se veure en les pròximes etapes, especialment a la Challenge, en la qual té una assignatura pendent. En un altre ordre de coses, dues de les figures que sobressortiren en la jornada inaugural de la Setmana Internacional tenen un brillant passat en el gran grup internacional: l'holandès Gert Jan Theunisse i el colombià Martín Ramírez. El primer, que va ser el guanyador de la Copa d'Europa en màster 35, és més conegut pels aficionats perquè entrenà la campiona mallorquina Marga Fullana fins fa unes setmanes i la seva retirada del gran grup internacional es produí fa pocs anys. El corredor dels Països Baixos, a més, cridava poderosament l'atenció per la seva manera de vestir i de córrer.

El colombià, per la seva banda, coincidí amb el francès Bernard Hinault en la darrera etapa del campió com a professional, i fins i tot arribà a guanyar una Dauphine-Liberé, una de les proves clàssiques del calendari ciclista internacional, en l'any 1986. Ramírez demostrà la seva categoria en màster 40, però en l'arribada a l'esprint amb l'alemany Klaus Von Nessen va ser superat. El colombià assegurà que donarà espectacle, quan les carreteres passin per les dificultats muntanyoses de l'Illa, el divendres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.