muy nuboso
  • Màx: 11.28°
  • Mín: 7.77°
10°

Javier García s'exhibeix a Muro

És el nou campió d'Espanya en guanyar les dues mànigues

64956
Els pilots volaren com mai al circuit Foravila de Muro. Fotos: J.P.

Serà difícil aconseguir arrabassar el número 1 de la KTM de Javier García Vico. El pilot del Motoclub Segre arribava al circuit Foravila de Muro com el gran favorit i no va vacil·lar en la seva intenció de proclamar-se campió d'Espanya de motocross. García Vico va vèncer les dues mànigues amb autoritat i tornà a pujar al més alt del caixó en la categoria open.

Jonatan Barragán es va imposar a la prova de 125 centímetres cúbics en una jornada en la qual el públic tornà a respondre i omplí la instal·lació. El millor pilot del moment marcà un ritme vertiginós, derrapà forçant al màxim i va volar desafiant les lleis del vertígen. A la primera màniga, confirmà que era a Muro per guanyar. Creuà la línia de meta el primer i Mark Eastwood i Àlvaro Lozano es varen convertir en els seus principals adversaris.

El pilot del Segre tornà a guanyar la segona màniga i entrà en meta, de nou, per davant d'Eastwood i Lozano. Les dues victòries parcials donaren el títol del campió d'Espanya a Javier García, que va donar la volta d'honor davant l'ovació dels aficionats. Eastwood i Lozano l'acompanyaren al pòdium.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.