algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

«Ara veim que les promeses d'un president no tenen gens de valor»

Roca, Artigues i Contestí es mostraren molt crítics amb el Govern

Els cavallistes mantenen la seva aposta pel diàleg, però la guerra és molt més a prop. Andreu Artigues, president de la Federació Balear de Trot; Gabriel Roca, president de l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot; i Santi Contestí, president de l'Associació de Joqueis i Entrenadors, asseguraren ahir sentir-se «enganats» pel conseller Josep Maria Costa. «Volem expressar en nom del món dels cavalls la nostra gran preocupació "per ser suaus" davant la situació actual del futur model de finançament. Volem manifestar que ens sentim enganats. No s'han complert les promeses que se'ns han fet», declarà Artigues.

Tot seguit, el president de la Federació Balear de Trot recordà els compromisos anunciats pel conseller Costa. «En la reunió de la setmana passada, Josep Maria Costa ens va dir que es tornaria a convocar el Consorci del Joc per tractar el futur de la lototrot. En canvi, a través de la premsa, ens hem assabentat que el tema ja està tancat. Això és el contrari del que se'ns havia assegurat», va explicar.

Andreu Artigues, no obstant això, mantingué l'aposta pel diàleg, però recordà que la mobilització prevista per al dia 19 continua vigent: «Sempre hem apostat pel diàleg i encara ho feim, però no se'ns dóna l'oportunitat de parlar... Estam sorpresos... El dia 19 de juliol, el conseller Costa es va comprometre a solucionar el tema en dues o tres setmanes, i som allà mateix. Nosaltres només demanam solucions definitives... En tot cas, estam encara a l'espera de poder parlar amb el president Antich. La mobilització prevista per al dia 19 continua en marxa», va explicar.

Gabriel Roca, president de l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot, assegurà que el conseller Costa no ha complert la seva paraula. «Se'ns ha enganat. Costa ens va dir que es tornaria a obrir la taula de contractació. A Son Pardo, un home major em recordà que a la pagesia val més donar la mà que firmar un paper davant notari... Ara veim que les promeses d'un president no tenen gens de valor. Això no és seriós, i sobretot no és honest», digué Gabriel Roca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.