nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El millor de Lozano encara ha de venir

El migcampista assegura que «el meu rendiment va en augment, però encara puc donar molt més»

Va ser un dels primers fitxatges de Gregorio Manzano, però va debutar amb tan mal peu a la Lliga que també va ser un dels primers jugadors xiulats per la graderia de Son Moix aquesta temporada. No obstant això, Harold Lozano no va defallir i, conscient que les protestes del públic es devien al seu rendiment nul, es va esforçar encara més en els entrenaments per convertir-se en aquell jugador que l'afició mallorquinista esperava que fos en el moment de fitxar-lo. Ahir, després de fer un bon partit davant de l'Athletic de Bilbao a San Mamés, Lozano es va mostrar més satisfet pel seu joc i va reconèixer que «al començament de Lliga les coses no em sortien bé i ja vaig dir que necessitava calma i rodatge; ara em surten més i el meu rendiment al camp va de menys a més, però encara puc donar molt més».

Havia estat un any i mig gairebé sense jugar, però això no li ha impedit convertir-se en un dels fixos de l'onze de Gregorio Manzano. No obstant això, l'exjugador del Valladolid va apuntar ahir després de l'entrenament que «aquí no hi ha ningú que sigui fix en l'alineació titular i, per això, ningú no pot badar». Respecte de la primera victòria aconseguida pel Reial Mallorca en aquest inici de Lliga, que va arribar acompanyada d'una millora de l'equip en general, Harold Lozano va confessar que «tots estam satisfets i contents de com ens va anar a San Mamés» i va apuntar, així mateix, que «la veritat és que els tres punts que hem aconseguit a Bilbao ens apugen molt la moral, però si no guanyam diumenge davant de l'Espanyol no ens serviran en absolut».

Tot i que, segons les xifres, l'equip de Montjuïc es perfila com un rival fàcil "encara no ha guanyat cap partit", el migcampista vermellenc va voler apel·lar a la prudència i va coincidir amb Samuel Etoo a l'hora de presagiar que el conjunt de Juande Ramos «possiblement vindrà amb les mateixes ganes amb què nosaltres anàrem a Bilbao. Haurem de ser, per tant, un poc més intel·ligents que ells i aconseguir una victòria que ens doni, a nosaltres i a l'afició, aquesta tranquil·litat que necessitam».

Tot i la dificultat del parit, Lozano es va mostrar convençut de la capacitat d'un Mallorca del qual «esperam que es comporti com en el partit amb l'Athletic de Bilbao». Igualment, va voler deixar constància de la importància que té per a l'equip la reincorporació del davanter camerunès en la punta de l'atac: «Tots sabem què representa Etoo per al Mallorca», va explicar Lozano, i va afegir que «és un jugador que s'esforça al cent per cent en el camp i, certament, el veus ara en els entrenaments i no pareix que surti d'una lesió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.