algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Manzano té un problema: Samuel Etoo

El retorn del davanter camerunès davant l'Espanyol provocarà canvis en l'onze que guanyà a San Mamés

95820
Samuel Etoo ha estat quatre jornades esperant el final de la seva sanció.

Fins ara, Gregorio Manzano no havia tingut gaire problemes per confeccionar l'onze titular. A partir de diumenge, el tècnic mallorquinista pot començar a tenir dubtes, per dos motius: el bon rendiment dels canvis introduïts davant l'Athletic i la reaparició de Samuel Etoo, un cop acabada la sanció de cinc partits. Queda clar que l'onze de diumenge enfront de l'Espanyol registrarà algun canvi, però és molt difícil endevinar quin. El retorn d'Etoo és imprescindible, ja que l'equip no té eficàcia golejadora. El problema és Pandiani. Conviuran el camerunès i l'uruguaià a la davantera? Quedarà el Rifle a la banqueta? Farà Etoo de mitja punta i Ibagaza passarà a l'esquerra? Aquest darrer cas és improbable perquè Riera ha demostrat fins ara estar en un bon moment de forma.

L'opció més probable és que Pandiani caigui de l'onze, ja que Manzano intentarà no tocar un esquema que està treballant des de principi de temporada "el ja clàssic 4-3-2-1. El bon moment de Riera, la necessitat de tenir Ibagaza en l'equip i el concurs imprescindible d'un home de banda "sigui Novo, sigui Campano" deixen com a principal alternativa l'alineació d'Etoo sol en punta. En cas que Manzano decidís prescindir de Riera, Etoo podria exercir de mitja punta i el Caño Ibagaza passaria a ser el migcampista esquerre. Queda, però, una altra alternativa d'organigrama ofensiu en què el descartat seria un dels pivots. Aquí la decisió seria també molt complicada: Robles o Harold Lozano? El canterà duria totes les de perdre perquè no té la capacitat organitzativa del colombià, però a San Mamés va demostrar estar preparat per aportar molt a l'equip.

En tot cas, quedant Lozano com a organitzador es mantendria la línia de tres homes "Novo o Campano, Ibagaza i Riera" que ha anat jugant fins ara i formarien la davantera Etoo i Pandiani. Es tracta d'un esquema molt més ofensiu, pel qual és complicat decantar-se si només s'han sumat tres punts. A banda del problema de la reestructuració de la davantera, Mazano haurà de considerar si deixa la defensa com ara o la retoca per acabar de polir els aspectes defensius. L'equip no va rebre cap gol a San Mamés "per primer cop en tota la temporada", però això no és garantia que s'hagin resolt els daltabaixos de les tres primeres jornades. Una cosa sembla clara: Nadal no fou suplent i va rendir a un bon nivell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.