algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Costa diu sí a la travessa hípica, però no als jocs de promoció del trot

El conseller d'Interior ho comunicà ahir a José Luis Aranda, director general de Cirsa

El conseller d'Interior, Josep Maria Costa, comunicà ahir de manera clara i rotunda a Cirsa que l'actual projecte de travessa hípica i jocs de promoció del trot no és viable i que ja no és el model que vol el Govern de les Balears pel futur. Josep Maria Costa es reuní ahir dematí amb José Luis Aranda, director general de Cirsa, i Miquel Duran, secretari general de Cofar "la patronal estatal dels empresaris de màquines escurabutxaques" i deixà la porta oberta a la possibilitat de fer un nou concurs que just contempli la travessa hípica, sense els jocs de promoció del trot.

José Luis Aranda, director general de Cirsa, assegurà ahir a Diari de Balears que just possar en marxa la travessa hípica no és econòmicament viable i recordà que el conseller d'Hisenda i Pressuposts Joan Mesquida ja convocà un concurs que quedà dessert. «El conseller d'Interior Josep Maria Costa ens ha deixat ben clar que el projecte de la travessa hípica pot continuar endavant, però desvinculat per complet dels jocs de promoció del trot. És inviable, com ja quedà demostrat quan des de la Conselleria d'Hisenda i Pressuposts es convocà un concurs per a la travessa hípica. No s'hi presentà ningú perquè no té futur, no té viabilitat econòmica», explicà Aranda.

La reunió de Josep Maria Costa amb José Luis Aranda i Miquel Duran fou del tot aclaridora, ja que deixà ben a les clares que el Govern ha canviat el model que havia ideat. En aquest sentit, és precisament des de la Conselleria d'Interior des d'on s'elaborà el decret i l'ordre, que preveien tant la travessa hípica com els jocs de promoció del trot. Ara, el Govern no vol, de cap de les maneres, que els beneficis de l'anomenada loteria autonòmica "jocs de promoció del trot, una loteria presortejada en definitiva" siguin pel trot.

Així, i comprovada la falta de viabilitat econòmica de la lototrot, Cirsa emprendrà ara les accions judicials que consideri oportunes, al temps que no renuncia a participar en la futura loteria autonòmica. «Si el Govern varia el projecte ens ho haurem de replantejar», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.