algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

Fútbol insular

Son Ferriol  

Únic partit avançat a la jornada de Tercera Divisió i nova ocasió perquè els aficionats puguin gaudir d'hora i mitja de futbol que tant s'agraeix. Compta el quadre amfitrió amb la sensible baixa del davanter Javi Fernández, patint inoportuna lesió que produirà molts de maldecaps al tècnic, Joan Manel Darder. La resta, en perfectes condicions i disposats a acumular tres punts que en teoria, per molta oposició que pugui plantejar el Peguera, no és d'esperar que sorgeixi la sorpresa a Son Ferriol. Partit que s'iniciarà a les cinc i mitja d'avui horabaixa. L'àrbitre serà Ramon Cruz.

Lliga d'Honor  

Torna a repetir per segona vegada consecutiva a l'Estadi Balear el representant blanc-i-blau. Aquesta vegada, amb més tones de moral, una vegada solucionada la papereta del passat cap de setmana contra el Mercantil. Són sis els punts que el conjunt de Paco Vázquez té ben fermats al caseller de la veritat, mentre que el rival que compartirà en té quatre després d'haver-se disputat quatre partits. Tot apunta que serà tremenda l'oposició que plantejarà el quadre del Vila-real, una oposició que hauria de servir d'estímul als efectius blanc-i-blaus per demostrar que l'equip ja no és cap novell en la competició. Partit que començarà a les onze i mitja de demà diumenge sota l'arbitratge de Peña Molina. Pel que fa al Reial Mallorca, haurà de viatjar a Sabadell, on l'esperarà un Mercantil recremat per la derrota encaixada el passat cap de setmana a l'Estadi Balear. Toni Cazorla disposa de tots els efectius en perfectes condicions i, segons ens comunicaren durant el dia d'ahir, el partit s'iniciarà a les cinc i mitja de l'horabaixa.

Sa Vinya  

Ignoram si per S'Arracó ses vinyes ja s'han vermat. El que sí sabem és que a la Vinya futbolística, demà diumenge el conjunt local es trobarà amb un raïm de pinyol vermell en forma de Sant Jordi, que, com és de suposar, arribarà al simpàtic llogaret disposat a treure'n profit. Coonten que la plantilla de Toni Cuenca, en l'actual temporada, està molt unificada i disposada a no haver de passar-ne de tots colors, com succeí en l'exercici anterior. Ocasió per deixar-ho patent, el partit de demà capvespre, a partir de les cinc (Ferrer Novell).

Regional Preferent  

Pocs són els conjunts que després d'haver-se disputat cinc jornades mantenen la imbatibilitat en la categoria. Un grup que fins ara ha estat marcant la pauta de l'actual campionat i que tot apunta que la rivalitat entre ells perdurarà fins al final de la competició. I la propera jornada, la sisena de la present temporada, a disputar-se en la seva totalitat demà diumenge, podria causar més d'un disgust quant a l'ordre estel·lar de la taula. Atès tot ell als difícils partits, molt complicats tots ells, que el calendari obliga a disputar. Sóller"Esporles, Constància"Campos i Collera"Felanitx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.