nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Munar i Lladó no empraren «ni un duro» del compte obert a nom seu

Declararen com a testimonis d'una querella contra Domènech

Els àrbitres Bartomeu Munar Gelabert i Manolo Lladó i l'exsecretari del Comitè Territorial d'Àrbitres, Francisco García Àlvarez, varen ser cridats a declarar com a testimonis en el Jutjat d'Instrucció número 10 de Palma en relació a la querella per falsificació de document i apropiació indeguda interposada per un col·lectiu de vuit àrbitres contra el president del Comitè, Josep Domènech Riera. Tant Munar com Lladó reconegueren que ells eren els titulars d'un compte en què es destinaven els ingressos procedents de sortejos o rifes "i dels quals segons els demandants s'apropià Domènech Riera", però a preguntes del misser de l'acusació, Andreu Moyà, tant un com l'altre asseguraren «no saber el que es feia» amb els doblers que hi havia en aquest compte.

Munar Gelabert explicà a la sortida del Jutjat que «m'han fet un bon grapat de preguntes sobre el compte del qual érem titulars Manolo Lladó i jo i les he contestades. Nosaltres posàrem el nom a aquest compte perquè era necessària la presència de dues persones físiques, però ni Manolo ni jo no hem vist mai un duro. Nosaltres signàvem perquè el president del Comitè disposàs dels doblers amb què contribuïem tots. Ara bé, el que feia Domènech amb el fons no és cosa nostra. Li han de demanar a ell».

El president del Comitè, Domènech Riera, ja va ser cridat a declarar per aquest assumpte fa unes setmanes, però segons explicà un dels demandants, «digué que no sabia res de comptabilitat per sortir del pas». Així, el col·lectiu d'àrbitres sol·licità al seu misser la inclusió com a testimoni de l'excomptable del Comitè Territorial, Francisco Garcia, que també declarà ahir.

Els demandants "Martorell Coll, Juan M. Albiol, Armenta Fernández, Adrover Mulet, Guerrero Maria, Óscar R. Albiol, Hernández Burgos i Luis Gutiérrez i Darío Gutiérrez" també volen saber, entre altres qüestions, quines quantitats varen ser abonades al Comitè en concepte de publicitat durant els anys 97, 98, 99 i 2000, així com els emoluments salarials, plusos i altres conceptes percebuts mensualment o anualment, com també el tipus de contracte que unia Francisco García al Comitè.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.