algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Hosmorama s'endú el GP Renault

Esperit des Pla i Ernaqueur guanyaren el Gran Premi del Criador

Amb una bona assistència de públic es disputà dissabte passat al Municipal de Manacor la XVI edició del Gran Premi Ranault, correguda reservada als poltres de dos anys i que tenia com a gran protagonista Hosmorama Mar, a la qual li bastaren els darrers tres-cents metres per demostrar que és una de les millors d'aquesta generació. La correguda fou dominada durant gairebé tot el recorregut per Hiper Bowl, seguit sempre per Hosmorama Mar i Helen GE.

Quan faltava mig revolt per a la meta controlaven la cursa Harakiri i Hosmorama Mar, aquesta darrera demostrant una clara superioritat imposant-se amb una mitjana d'1.22.2. Segon, tercer i quart foren Harakiri, Hilda Bowl i Helen GE. La guanyadora Hosmorama Mar és germana completa de Gristan Mar, que ja s'imposà en aquesta correguda l'any passat amb el rècord d'1.19.9.

Es disputaren també les dues primeres bateries del Gran Premi del Criador on no fallaren els favorits. En la primera triomfà Esperit des Pla, que controlà la correguda amb un fort ritme per esprintar a la part final i superà els principals rivals, Estela Negra GS, Exotic Frene i Entrain de Sasu. A la bateria B-2 triomfà Ernaqueur seguit d'Esburbat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.