muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Peguera

Juanma Albiol González actuarà per primera vegada de manera oficial a l'actual temporada, dirigint el partit que avui capvespre a partir de les 17.45 hores disputaran sobre la gespa artificial des Pas de ses Llebres l'amfitrió Peguera i el Constància de Jaume Bauzà. Dos rivals que sumen quatre punts cada un a la classificació general. Habitualment, els punts que es van anotant al principi de la competició serveixen de previsió per assegurar la categoria o aconseguir col·locar-se per disputar la lligueta.

Collera  

Serà el proper divendres dia 20 quan es procedeixi a partir de les nou de la nit a la presentació oficial de totes les plantilles que patrocina el CE Collera, inclosa la plantilla de futbol femení. Tenen prevista la seva assistència personal el president del Govern de les Illes Balears Francesc Antich, el secretari general tècnic de la Conselleria de Presidència Fernando Pozuelo, com igualment el candidat a la batlia de Palma del PSOE Antoni Roig.

Lluís Sitjar  

A les onze en punt d'avui dematí serà quan comenci el segon partit del campionat de la Divisió d'Honor juvenil entre el Reial Mallorca i el Vilobí, un partit que en un principi estava anunciat que es jugaria a Son Bibiloni per no coincidir amb el partit de Segona Divisió B. En haver estat suspès el Mallorca-Nàstic de Tarragona ha estat possible el canvi d'escenari. Per tal motiu, el partit juvenil es disputarà en el Lluís Sitjar a les onze en punt d'avui dematí.

Espanya  

Mitjançant contacte telefònic ens han fet assabentar d'un contenciós establert entre la directiva anterior i l'actual. Coneixem personalment tant Joan Ollers com Miquel Mas, dos esportistes a carta cabal i és d'esperar que amb bon enteniment tot quedi solucionat, que a la llarga redundarà en benefici de tots.

Sóller-Felanitx  

Tot són lloances davant la trajectòria que deixa patent a l'actual campionat de Regional Preferent el Campos. Malgrat que pel que ha realitzat ho té ben merescut seria molt convenient que no es silenciàs en absolut el moment actual del Sóller, conjunt considerat com ocupant garantit de l'esprint final de l'actual competició de les primeres posicions. Per ventura, en companyia de l'Esporles i l'esmentat equip campaner.

Àmbit blanc-i-blau  

A les cinc d'ahir horabaixa, l'expedició juvenil de l'Atlètic Balears va aixecar vol cap a València amb l'objecte de disputar avui dematí a les deu el partit de competició entre el València i l'Atlètic Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.