algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

Óscar Sevilla assegura que ha recuperat «la moral perduda al Tour»

«Ha estat un bon cop d'efecte»

El gran beneficiat de l'ascensió a Sierra Nevada va ser el manxec Óscar Sevilla, que després de l'etapa va treure conclusions molt positives de la jornada: «Hem fet una bona feina i hem donat un bon cop, encara que no hem tret moltes diferències perquè hi ha molta vigilància». «El més important és que estic bé i amb la moral alta. Continuaré atacant mentre pugui», assenyalà Sevilla.

El corredor del Kelme es congratulava per haver superat els problemes físics que va travessar en el darrer Tour. «Estic satisfet amb els atacs i el millor és que he recuperat la moral que vaig perdre al Tour de França. Esper donar triomfs i, com a mínim, espectacles», incidí.

Tot i això, Sevilla va lamentar l'opció de no haver pogut lluitar per la victòria d'etapa. «Si no s'aconsegueix el triomf, almanco hem de quedar contents amb el rendiment i els atacs. El més positiu és que recuper la moral després del Tour de França. Gràcies a tots els que han confiat en mi», assegurà. Sevilla no vol caure en confiances: «És un cop important, però ara s'ha de veure què passa demà (avui) i esperar a la contra rellotge de Còrdova, però crec que acabarem la setmana reforçats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.