lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

«Pole» per a Pedrosa i Checa

Els dos catalans marcaren el millor temps oficial en 125cc i MotoGP

Dani Pedrosa (Movistar Honda) i Carles Checa (Yamaha M-1) aconseguiren el seu objectiu i marcaren la pauta en les seves respectives cilindrades en els entrenaments oficials de la prova portuguesa, en la qual «Fonsi» Nieto (Movistar Aprilia) aconseguí col·locar-se a la primera línia. La feina realitzada durant tot el cap de setmana va permetre que Dani Pedrosa exprimís al màxim el potencial de la seva moto, cada pic més veloç "en part gràcies a una nova vàlvua d'escapament", i amb això aconseguí la seva quarta pole position de la present temporada.

Pablo Nieto volia solucionar tots els problemes que va tenir el primer dia i s'equivocà en sortir amb la seva Màster Aprilia massa ràpid des del principal, cosa que el dugué a cometre una errada que pagà amb una caiguda. Carles Checa es va permetre fer un final d'entrenament al més pur estil Rossi, ja que a poc menys de tres minuts per al final de la segona tanda oficial entrà als boxes a canviar el pneumàtic posterior de la moto i, amb el temps just per donar dues voltes, sortí a la pista.

A la primera volta va llançar la moto i a la segona s'esforçà al màxim i, amb parcials a ritme de rècord a tots els trams, aconseguí el seu objectiu: pole position i nou rècord del circuit en uns entrenaments. En 250cc, Toni Elías ja era des d'ahir a la primera línia de sortida amb la seva Movistar Aprilia, però la seva intenció de mantenir-se en aquesta posició tan privilegiada es va veure truncada ahir per l'afany dels seus rivals a col·locar-se en òptimes condicions per una cursa que es considera dura i disputada. Finalment, Elías no va poder mantenir el seu lloc a la primera línia de la graella de sortida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.