algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

La creativitat del Mallorca és de vidre

Ariel Ibagaza, lesionat sense gravetat el vint d'agost, estarà en condicions de jugar davant el Celta

120386
Ibagaza jugà la seva millor temporada amb Luis Aragonés a la banqueta.

La creativitat del Reial Mallorca depèn d'Ariel Ibagaza. El migcampista argentí és l'únic capaç d'imaginar a la línea de creació, de fer alguna cosa diferent, és el futbolista més directe de l'equip. Així, les seves absències s'han tornat especialment doloroses pel conjunt. La seva presència a l'onze es fa quasi imprescindible a l'hora d'atacar, ja que, malgrat la seva intermitència, en un moment o altre sempre crea una clara jugada de gol. Ibagaza, després de quatre temporades en el club, s'ha convertit en un dels migcampistes més cotitzats del futbol espanyol. Ara bé, necessita continuïtat per oferir el seu millor nivell i és precisament el que més li ha falta des que arribà al Mallorca.

El migcampista argentí patí, el passat vint d'agost, una contractura lleu a la part interna de la cuixa esquerra. Es tractava, segons el propi Joan Pericàs, cap dels serveis mèdics del Reial Mallorca, d'una lesió lleu. Dimecres de la setmana passada, Pericàs informà que el migcampista argentí ja tenia l'alta mèdica i que, per tant, es trobava a disposició de Gregorio Manzano. Finalment, com se sap, Ibagaza no fou ni tan sols convocat pel tècnic per al debut davant el València. En tot cas, si no hi ha res de nou, Ibagaza estarà en plenes facultats per afrontar el partit amb el Celta a Vigo.

El migcampista ha tingut enguany una important oferta de l'Atlètic de Madrid, però, finalment, el Reial Mallorca i el club que presideix Jesús Gil no s'entengueren i Ibagaza continuarà al Mallorca. El futbolista mai no ha manifestat el seu disgust perquè l'operació no es concretàs, però és evident que la seva trajectòria professional hauria fet una passa endavant. El Reial Mallorca considera el futbolista com un dels més importants valors patrimonials de l'entitat i el representant del migcampista té ja sobre la taula una oferta de renovació. Ibagaza acaba contracte el trenta de juny del 2004, però el Mallorca pretén perllongar la seva estada a l'entitat.

A la campanya del seu debut, Ariel Ibagaza va jugar amb intermitència, patí alguns problems d'adapatació, però va acabar la temporada 1998/99 amb 1.751 minuts sobre el terreny de joc en 26 partits, 23 com a titular. A la següent campanya, el migcampista argentí va jugar 1.808 minuts, però jugà menys partits com a titular (només denou). La seva millor temporada, sense cap mena de dubte, fou la 2000/2001, quan a les ordres de Luis Aragonés arribà a participar en 34 partits, 33 com a titular, totalitzant 2.695 minuts a la Lliga. Es destapà també com a golejador, perforant la porteria rival en 10 ocasions. La temporada passada Ibagaza just participà en 20 partits, 14 com a titular, disputant just 1.209 minuts. En tot cas, cal considerar que es lesionà greument l'onze de setembre davant l'Arsenal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.