algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Quique Riera s'imposà a Sant Joan

Els exprofessionals Company, Gual i Karmany reberen un merescut homenatge

Sant Joan homenatjà els seus excampions, els germanastres Biel Company i Miquel Gual, dos excampions estatals amb nombroses victòries en el seu palmarès, juntament amb el triple guanyador del premi de la Muntanya de la Volta a Espanya, Toni Karmany. El Club Joventut Ciclista Manacor organitzà una correguda open que inclogué els millors ciclistes illencs. El dur circuit urbà de Sant Joan, d'uns 1.200 metres, realitzà una selecció i acabaren només 27 dels 33 participants. Quique Riera (Bic. Sancho) s'adjudicà el triomf, ja que recorregué els 72 quilòmetres en un temps d'1.33.14 hores. A nou segons del vencedor entrà el primer de la categoria sub 23, Daniel Arce, de l'equip pobler Fotomax. I el tercer en el podi va ser un altre sub 23, Àlex Riera (Emaya), que arribà un segon més tard que el corredor del Fotomax.

A continuació entraren Toni Bon (Emaya), Martí Cerdà (Bic. Sancho), Marco Fernández (Emaya), Abdó Vich (Montuïri-Tunel), Carles Bon i Xavier Peris (Emaya), i Miquel Àngel Cerrillo (Saunier Duval). Els premis per als guanyadors de les diferents categories varen ser per a Quique Riera (Bic. Sancho) en elit, Daniel Arce (Fotomax) en sub 23, Abdó Vich (Montuïri-Herbes Túnel) en cicloesportius, Toni Vives (Portes Riutort) en màster 30 i Miquel Àngel Cerrillo (Saunier Duval) en júniors.

Quedà en segon lloc d'aquesta categoria el seu company d'esquadra Joan Font. L'única júnior que acabà la prova va ser Marimar Sancho (Toyota). S'ha de ressaltar també l'actuació de l'austríac Johannes Schernikau (Montuïri) i de l'holandès Gert Jan Theunissa (Orbea), que participaren en la categoria open perquè no es disputà una per als veterans. En la classifiació per equips s'imposà l'Emaya-Arenal, amb un temps de 4.40.18 hores, amb onze segons menys que l'equip de Son Servera Bicicletes Sancho. El tercer va ser Fotomax.

Completaren la jornada corregudes de les categories base. Vicenç Vivancos (Bic. Sancho) s'imposà en la categoria cadet, després de superar en la darrera part de la cursa els tres corredors que des del principi havian agafat la iniciativa, Joan Llompart, Tomeu Barceló i Juan Francisco Romero, que es classificaren per aquest ordre. En la categoria infantil dominà la cursa amb claredat el jove ciclista de Deià Marc Reynés (Bic. Sancho), germà del sub 23 del Kelme-Costa Brava Vicenç. Els tres homenatjats varen escriure durant molts d'anys pàgines d'or per al ciclisme balear, en un temps en què els professionals illencs estaven considerats dels millors a nivell estatal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.