algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Joan Aguiló presidirà l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar

«No vendrem els nostres títols»

La dimissió de Miquel Contestí com a president de l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar, fa dos dies, ha obert un període d'incertesa en aquest col·lectiu. Ara Joan Aguiló es perfila com l'home que haurà de dirigir el destí de l'associació, encara que haurà de ser ratificat en una assemblea que tindrà lloc el proper 3 de setembre. És previsible que molts de copropietaris segueixin les passes de Miquel Contestí i venguin els seus títols de propietat de l'estadi Lluís Sitjar. En aquest sentit, Joan Aguiló explicà ahir que ell no vendrà les seves accions, i que farà tot allò possible per dissuadir-ne els copropietaris.

«El Reial Mallorca ens ha ofert sis mil euros pels nostres títols de propietat. Però nosaltres no els volem vendre, perquè aquesta no és una qüestió de doblers, sinó de justícia», digué Aguiló, el qual afirmà que «allò que volem és que el Mallorca ens entregui un passi de per vida per assistir als partits a Son Moix».

El president provisional dels copropietaris també tingué paraules dures per als dirigents mallorquinistes i va afirmar que «Alemany és un pelele que només parla quan li ho manen des de dalt». Finalment, afegí que no consentirà que «em passi per damunt gent prepotent». Ara Aguiló no decidirà quina serà la seva línia d'actuació fins al proper 3 de setembre, encara que no descartà la possibilitat de posar un plet al Reial Mallorca.

Falca verda  
L'estadi Lluís Sitjar es va edificar damunt els terrenys on l'Ajuntament de Palma té prevista la construcció del seu projecte més ambiciós: la falca verda. Joan Aguiló va explicar que, si no s'arriba a un acord amb el Reial Mallorca abans, vendran els seus títols de propietat a una constructora i amb els beneficis resultants promouran la construcció d'una fundació de futbol oberta a tothom, i que tendria la funció d'ajudar els al·lots més joves. Aguiló digué que amb aquesta iniciativa volen demostrar que no tenen afany de lucre, i que els doblers no són allò que més els interessa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.