algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El filial cau en la seva estrena

El Mallorca B no va poder amb el Numància de Manu Sarabia

MALLORCA B 0
NUMÀNCIA 2

MALLORCA B: Isidro, Campos, Miguel, Toni González, Keko, Aguado, Patita, Amate, Morgado, José i Biri.
A la segona part jugaren: Orta, Camacho, Vallori, Ramis, Quique Mateo, Cristian, Cano, Axel, Raúl, Enric Pi, Pablo Bondín, Juanlu per Quique Mateo (m.66) i Gonzalo per Cano (m.66).
NUMÀNCIA: Núñez, Expósito, Culebras, Cuéllar, Miguel Pérez, Ojeda, Rosu, Octavio, Pacheta, Sergio Cruz i Marini.
Jaime Molina per Cuéllar (m.45), Curro Vacas per Marini (m.45), Fagiani per Octavio (m.45), Kome per Pérez (m.45), Elías per Pacheta (m.45) i Armada per Perico Ojeda (m.45).
ÀRBITRE:Carolina Domènech (Col·legi balear). No mostrà targetes.
GOLS:
0-1: minut 30, Sergio Cruz.
0-2: minut 65, Elías.

El Reial Mallorca B caigué derrotat l'horabaixa d'ahir davant un Numància que demostrà estar a una categoria superior. De totes maneres, és molt prest per qualificar el joc d'ambdós equips ja que en tot moment tot el que assistí a les grades del vetust Sitjar per veure el partit s'adonà que era un «bolo» d'estiu. Al primer temps, el Reial Mallorca B tot i no arribar en cap ocasió de manera clara a la porteria de Núñez demostrà un joc més consistent que l'onze que jugà a la segona part. El domini del joc s'anava alternant en tot moment fent que el públic veiés un futbol de toc practicat pels dos equips.

Tot i això, els vermellencs es trobaren a la mitja hora amb un gol en contra de Sergio Cruz en dubtosa posició. Tot i tenir el marcador en contra, el nivell del partit, un amistós, no obligava a posar-se nerviós; el filial mallorquinista continuà intentant arribar a gol creant futbol. Per la seva banda, el conjunt sorià seguí amb bon futbol. La segona part ja fou una altra història. El Mallorca canvià d'equip i per la seva banda el tècnic basc del Numància, Manu Sarabia, també introduí nombrosos canvis.

El partit fou un altre ben diferent i el Numància controlà el partit mentre que l'equip de Llompart no tingué tanta possessió de pilota i s'encomanà a la sort del contraatac, tot i que en totes les ocasions la defensa soriana feia caure en fora de joc els davanters del filial mallorquinista. En una bona jugada de Kome, Elías marcava al minut 20 de la segona part. És prest i un amistós no diu res. El Mallorca B haurà d'acoblar els nombrosos fitxatges realitzats per aquest nou projecte a Segona B.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.