algo de nubes
  • Màx: 16.83°
  • Mín: 7.61°
16°

L'equip mini femení de Balears es penja l'or en els campionats estatals

Els dos equips infantils es mantenen en la categoria Especial

Gran jornada final per als equips de les Illes Balears de categoria infantil i mini en els Campionats d'Espanya de Seleccións Autonòmiques, disputats a Blanes i a Tossa del Mar. Els dos equips infantils mantingueren la categoria Especial i les nines del minibàsquet es proclamaren campiones del grup Preferent, per aconseguir així l'ascens a la categoria Especial.

En la darrera jornada dels XV Campionats d'Espanya de Minibàsquet l'equip femení balear va derrotar Astúries per 41-37, en un partit equilibrat fins al darrer segon. L'entrenadora Eva Milán, secundada per Amàlia Trias com a ajudant i per Cati Riera i Miquel Reynés com a delegats, disposa de les jugadores següents: Hannah García i Lorena Alberola (Bons Aires), Paula Prats i Julia Melina (Ses Salines), Natalia Luque (Cide), Inma García (Sant Agustí), Alicia Delgado (Molinar), Marina Salom (Santanyí), Marina Amer (Portocristo), juntament amb les jugadores del Ferreries Dolors Allés, Núria Florit i Laura Mercadal.

L'equip masculí ha tingut un actuació amb alts i baixos i va perdre en la darrera jornada davant Aragó per 61-69. Finalment, ha quedat segon de la categoria de Preferent. Els dos equips infantils han aconseguit mantenir la categoria Especial en els XIX Campionats d'Espanya de Seleccións Autonòmiques i continuen entre l'elit del bàsquet estatal. El cinc masculí vencé en la darrera jornada Aragó i es classificà cinquè. I les nines no pogueren derrotar el País Basc (59-73) i acabaren en el lloc sisè.

En resum, resultats més que acceptables. Els dos equips infantils, entrenats per Joan Antoni Serra i per Josep Lluís Alberola, continuaran una temporada més en la màxima categoria de l'àmbit estatal. L'equip femení de minibàsquet aconseguí l'ascens a la categoria Especial i competirà la temporada que ve amb les millors seleccions autonòmiques. L'equip masculí, entrenat per Alfons Povés, continua en la categoria Preferent una temporada més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.