algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Kresic: «El Mallorca sempre cerca la victòria»

El tècnic croat assegurà que guanyar l'Espanyol suposaria «fer una gran passa endavant»

104196
Kresic es mostrà convençut que el Mallorca aconseguirà la permanència.

Guanyar, com sempre, és quasi imprescindible, del tot necessari. El partit, en tot cas, es presenta diumenge amb més dosi de dramatisme de l'habitual. Francesc Antich, Maria Antònia Munar i Joan Fageda han reclamat el suport dels aficionats des de la pàgina web del Reial Mallorca (rcdmallorca.es) i la Federació de Penyes pretén omplir Son Moix sota el lema «Ni un seient buit». I Kresic? El discurs de cada setmana. El Mallorca, malgrat el que puguin pensar, sortirà com fa a tots els partits, a cercar els tres punts. No hi haurà grans canvis a l'onze titular en el qual Ibagaza és el gran dubte. Així mateix, tampoc no es poden descartar altres canvis, com poden ser la presència de Campano en el lateral dret o el retorn de Leo Franco a la porteria.

Kresic, ahir, oferí la seva habitual roda de premsa setmanal i, com també és ja costum, aportà poc o res de nou. «Es troba millor, però no serà fins avui quan serà sotmès a la prova definitiva», explicà. Resten set jornades per al final i tots els partits són, des de fa ja alguns mesos, autèntiques finals. «Un altre partit important. Sumant els tres punts faríem una important passa endavant i recuperaríem l'hàbit de les darreres setmanes d'anar sumant», afirmà. Kresic "just en faltaria d'altre" reiterà que els comptes li surten i que el Mallorca aconseguirà la permanència. «Pensau bé i encertaràs... Els comptes em surten», digué.

El màxim responsable tècnic del Reial Mallorca explicà, un altre cop, que el seu equip surt sempre a guanyar i recordà que l'equilibri entre defensa i atac són imprescindibles. «... Per guanyar un partit fa falta arribar a l'àrea contrària, crear ocasions... Nosaltres sempre ens plantejam guanyar el partit... Ho feim amb un mètode, amb una manera, que ens permeti arribar a dalt, tenir ocasions de gol i que el rival no pugui marcar...», assegurà. Respecte l'Espanyol, el tècnic del Reial Mallorca afirmà que a la Lliga espanyola no hi ha enemic fàcil. «Ningú no regala absolutament res. Guanyar mai no és senzill. La Lliga espanyola és extremadament igualada...», digué.

Kresic, així mateix, reclamà el suport de l'afició davant el transcendental partit davant l'Espanyol. «En el camp, tots hem d'intentar ser el més calents possibles. Tothom ha de col·laborar amb la permanència... jugadors, els tècnics, l'afició, la premsa...», explicà. La plantilla mallorquinista, que ahir entrenà a porta tancada a Son Bibiloni, farà la darrera sessió preparatòria avui dematí "també sense ulls indiscrets" i tot seguit el tècnic croata facilitarà la llista de convocats. L'Espanyol, que també farà el seu darrer entrenament avui, viatjarà acte seguit cap a Mallorca. El partit, com se sap, començarà a les 17.45 hores en un estadi que s'espera absolutament ple.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.