cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
14°

Manacor acollirà demà una gran Diada

Les especials per a nacionals i importats centren l'atenció d'una reunió amb vint corregudes

L'especial nacionals, l'especials importats i la millor correguda per a poltres de tres anys centren l'atenció de la Diada de Primavera que tindrà lloc demà divendres a l'hipòdrom municipal de Manacor. A les 18.55 s'amollarà la millor correguda per a poltres de tres anys amb la participació de deu exemplars. Gigy Blai, que dissabte pasat va guanyar amb gran autoritat rodant a 1.20, surt com a gran favorita, considerant, a més a més, que lluirà el dorsal 1. Així mateix, tenen opcions Gran Campeón SR, que ve de rodar a 1.18.9 dins Son Pardo, i Golden Skovby.

El premi especial nacionals compta amb una reduïda participació, ja que just prendran la sortida set exemplars. La petita Didy Blai surt com a principal candidata a la victòria. L'egua de la quadra Son Blai tornà a demostrar en el premi Consell de Mallorca, en el que ocupà una meritòria quarta posició, la seva vàlua. Rodà a 1.17.5 i demostrà que es troba en un gran moment de forma. També s'ha de comptar amb Distan M, així com Dafnis GS o el veterà Alcon Blai.

El suec Atas Nice Star L, amb la conducció de Biel Pou, és el gran favorit per adjudicar-se el triomf a l'especial importats. Atas Nice Star L rodà a 1.15.8 diumenge passat i demostrà així que es troba en un excel·lent moment de forma. El veterà Bussybon serà el seu principal rival, malgrat que també s'ha de comptar amb Doctor Dalimo. La gran incògnita és saber en quin estat de forma es troba Cesar de Saint Pol, que torna a la competició després d'una temporada absent.

Destaca també l'onzena correguda de l'horabaixa, que tancarà la reunió, i que reuneix dotze exemplars. Prenen part en la correguda molts exemplars amb opcions de formar part del quartet guanyador. En principi, s'ha de destacar Don Tap B, malgrat que també tenen opcions Estufada LLM, Esperit des Pla i Duke di Monmes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.