algo de nubes
  • Màx: 13.61°
  • Mín: 7.77°
13°

Panizzi materialitza una victòria fàcil

Aconsegueix el segon triomf consecutiu i ja és a un punt del líder, Marcus Gronholm

El pilot francès Gilles Panizzi (Peugeot 206) es va adjudicar la victòria al Ral·li de Catalunya, quarta prova del Campionat del Món de Ral·lis, disputada a la localitat de Lloret de Mar, per davant del seu company i actual campió del món, Richard Burns, i del francès Philippe Bugalski (Citroën Xsara). El francès de Peugeot, que ja va guanyar a Còrsega, per la qual cosa aquesta és la seva segona victòria consecutiva, va obtenir ahir un còmode triomf. Amb 37 segons d'avantatge sobre Burns i un minut i 13 segons sobre Bugalski, aconseguí una victòria fermada en la primera jornada, en la qual va vèncer en totes les especials disputades. Per la seva part, el pilot de Citroën va ser l'únic capaç de seguir el camí dels Peugeot i pot presumir d'haver estat al pòdium en la passada prova, disputada a Còrsega.

El millor espanyol del ral·li després de la retirada de Carlos Sainz (Ford Focus), a causa d'impactar en la jornada d'ahir amb un turisme mal aparcat, va ser Chus Puras (Citroën Xsara), que finalment va concloure dotzè i va ser un dels pocs a aconseguir un «scratch» a Catalunya. L'espanyol, amb un cotxe privat, es va mostrar competitiu en aquesta última jornada, però la seva diferència a la finalització de la segona jornada "més de set minuts" no alimentava gens d'esperança d'entrar en els punts. Amb aquest resultat, Marcus Gronholm (Peugeot 206), quart al ral·li que va arribar ahir a la seva conclusió, continua al capdavant del Campionat de pilots amb 21 punts, però ara Panizzi es troba segon amb 20 punts.

Completa el triplet de l'escuderia del lleó Richard Burns amb 13 punts. Tommi Makinen (Subaru Impreza) és quart amb 10 punts i Carlos Sainz (Ford Focus), cinquè amb 9. La resta de punts repartits a Catalunya varen ser per a Petter Solberg (Subaru Impreza), que en va sumar dos, i per al company de Sainz, Colin McRae (Ford Focus), que va córrer minvat a causa d'un accident ocorregut quinze dies enrere a Còrsega. El noruec de Subaru va tirar fort en les darreres especials, però no va poder atrapar Gronholm, mentre que McRae, a més d'un minut de Solberg, només es va preocupar al final de no ser atrapat per Harri Rovanpera (Peugeot 206). Peugeot es troba al capdavant en el Campionat de constructors gràcies als grans resultats obtinguts avui i al Ral·li de Còrsega. Ara suma 52 punts, mentre que Ford n'atresora 25 i Subaru, 20.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.