cielo claro
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
14°

Samuel Etoo torna a obrir la boca

El camerunès acabà el seu llarg silenci davant la premsa, defensà Alemany i criticà «alguns periodistes»

40108
Etoo deixà ben clar que ell cobra al dia del Mallorca. | T.M.

Samuel Etoo tornà a trepitjar la sala de premsa de Son Bibiloni després de molts de mesos sense fer-ho. Ahir, el camerunès es tornà a dirigir als mitjans de comunicació "que curiosament no havien sol·licitat la seva compareixença" i aixecà la veda que havia establert sobre els professionals d'aquest àmbit. La intervenció del jugador davant els mitjans fou breu. El davanter es limità a criticar «alguns periodistes que es creuen molt més del que són», com també el sistema que el departament de premsa de l'entitat vermellenca ha establert enguany per sol·licitar els jugadors.

Etoo lloà, a més, Mateu Alemany per la seva gran feina amb el club i el defensà de les crítiques «vergonyoses» a les quals ha estat sotmès aquesta temporada. Finalment, el camerunès digué que cobra «al dia», en clara referència a unes informacions publicades per aquest diari sobre l'impagament de la fitxa dels jugadors vermellencs aquesta temporada. Etoo manifestà a un grup d'informadors, ahir dematí després de l'entrenament, que preparassin les gravadores perquè apareixeria a la sala de premsa. El camerunès havia decidit obrir la boca després de molts de mesos de mutisme i les primeres paraules que digué foren: «Això és una vergonya».

El bon davanter vermellenc començà criticant «alguns periodistes que volen tenir massa protagonisme». «És una vergonya que passi això. Jo, amb la meva joventut, he guanyat dues copes d'Àfrica de manera consecutiva i una Intercontinental amb el Reial Madrid. N'hi ha que no ho podran fer mai i per això tenen enveja», assegurà. Etoo també es mostrà disconforme amb el sistema que empra el club vermellenc amb la premsa a l'hora de triar els jugadors que compareixen davant els mitjans, ja que creu que perjudica els seus companys. «Sempre triau els mateixos. Nosaltres som 25 a la plantilla i moltes vegades cridau un jugador dues vegades per setmana. Vosaltres us hauríeu d'adaptar a nosaltres, i no a l'inrevés, tal com passa molts pics», digué.

Etoo, que en cap moment no aixecà la veu, també indicà que cobra «al dia» i dedicà bona part del seu discurs a defensar el president de l'entitat balear, Mateu Alemany. «Mateu és com els grans futbolistes. Molts de clubs es barallarien per tenir-lo. Crec que no és just que se'l critiqui. Ell ho ha fet tot per aquest club: va fer un gran esforç per contractar-me aquesta temporada, fermà Luque i renovà Nadal. Per això deman que es tengui respecte per ell i pel club. Des d'aquí vull transmetre el meu suport a mort a Mateu, al qual sempre li estaré agraït, estigui aquí o en qualsevol altre equip».

Finalment, Samuel Etoo, que no va voler explicar les causes del seu llarg mutisme, demanà disculpes als informadors que estaven congregats a la sala de premsa. «Jo sé per què ho vaig fer. Us deman disculpes si us ha molestat, però tenia les meves raons», conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.