nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
13°

El Mallorca comença les obres per construir el nou accés a Son Bibiloni

Ahir s'iniciaren les feines de neteja per poder ampliar i millorar la carretera

60094
La feina s'inicià amb la neteja del terreny per poder ampliar la carretera. | T.M.

El Reial Mallorca inicià ahir les obres de construcció d'un nou accés a la ciutat esportiva de Son Bibiloni. El Reial Mallorca mantenia una situació d'irregularitat a Son Bibiloni respecte de l'accés, ja que quan la Comissió Insular d'Urbanisme li atorgà l'interès social perquè pogués construir la ciutat esportiva, ho condicionà al fet que milloràs la manera d'accedir a les instal·lacions esportives.

El Reial Mallorca, conscient del perill que suposa entrar i sortir de la ciutat esportiva de Son Bibiloni, presentà el gener del 2001 a la Conselleria d'Obres Públiques el projecte de construcció d'un nou accés. El projecte presentat pel Reial Mallorca implica l'ampliació de la carretera, que disposarà d'un tercer carril central. Així, els cotxes que circulen en direcció cap a Sóller i volen entrar a Son Bibiloni tindran un carril per on transitar sense interrompre el trànsit abans de girar. De la mateixa manera, existirà un carril central que servirà per als cotxes que, sortint de Son Bibiloni, es vulguin incorporar a la carretera "direcció a Sóller.

El projecte, malgrat que va ser aprovat ja fa un any "concretament el 26 de gener del 2001", no es va iniciar fins justament ahir, quan començaren les obres. El permís concedit per la Conselleria d'Obres Públiques, ara fa un any, feia una sèrie de requeriments tècnics, com que l'accés haurà de tenir un gir mínim de nou metres amidats des del caire de la calçada. Així mateix, assenyalava que el Reial Mallorca estarà també obligat a instal·lar el corresponent senyal d'stop a la sortida d'accés a la carretera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.