nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
13°

Engonga: «La Lliga passa pels pròxims sis punts»

El jugador es descarta contra la Reial i espera estar «a punt per al partit que ens salvi, amb l'Espanyol»

82394
Engonga fa estiraments amb Niño a Son Bibiloni. | T. MONSERRAT.

Vicente Engonga es tornà a entrenar ahir amb la resta de companys, però va deixar ben clar que no es vestirà de curt diumenge en el partit que els illencs juguen a Son Moix davant la Reial Societat. El migcampista càntabre manifestà que evoluciona favorablement de la seva lesió, però va deixar ben clar que no vol precipitar la seva reaparició. «La cosa va millor del que tots esperàvem. El pla que seguirem serà entrenar amb normalitat la setmana que ve, amb la finalitat d'arribar en bones condicions al partit enfront de l'Espanyol. Els metges i els fisioterapeutes fan una gran feina», apuntà el jugador.

Així, autodescartant-se per al compromís davant la Reial, Engonga va parlar de la situació de l'equip i de les possibilitats que té de salvar-se. «Tots som conscients que si guanyam els partits de casa no davallarem a Segona. Passa, però, que sempre falles en algun aspecte i se'ns escaparà algun punt de Son Moix. Allò important ara no és arribar a tants de punts o tants d'altres, sinó assegurar els dos pròxims partits a casa i, així, tindrem molt de guanyat. Si no ho feim, imaginau la situació d'anar, per exemple, al Bernabéu amb l'obligació de guanyar-hi. Si no encarrilam els partits amb la Reial i amb l'Espanyol, patirem». No obstant això, Engonga és de l'opinió que l'emoció es mantindrà fins a la darrera jornada. «M'agradaria equivocar-me i esper que no ens juguem la permanència en la darrera jornada amb el Valladolid, però consider que les coses seran molt disputades fins al final».

El migcampista vermellenc també es referí al paper que pot jugar l'afició per a l'equip fins a final de temporada. «Si aquesta situació es visqués en una altra ciutat, és clar que la gent estaria més damunt l'equip. Aquí l'afició té un caràcter més fred que en altres ciutats com ara Pamplona o Santander. Sense cap dubte, és una part del seu caràcter. Amb això no vull criticar, ni molt manco, perquè crec que els aficionats tenen un comportament exemplar amb l'equip. Allò important no és que vagi molta gent al camp, sinó que els qui hi vagin ens animin», conclogué el jugador.

D'altra banda, Sergio Kresic ja va provar ahir la que pot ser la nova línia defensiva dels vermellencs per al partit de diumenge amb la Reial Societat. L'entrenador croat no podrà disposar de Miquel Àngel Nadal, que ja acumula un total de cinc targetes, per al partit de diumenge i, per això, provà ahir amb Xabier Olaizola en el lloc del manacorí i amb Alejandro Campano de lateral dret. Així, i si el Comitè d'Apel·lació no es fa enrere per concedir la suspensió cautelar a Nadal, la defensa vermellenca la formaran Miquel Soler, Siviero, Niño, Olaizola i Campano.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.