nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Madrid vola a Atenes amb el 'B'

Els blancs només es juguen el prestigi demà contra el Panathinaikos

Vicente del Bosque, entrenador del Reial Madrid, ha convocat vuit jugadors de l'equip filial per tal de disputar el darrer partit de la segona fase de la Lliga de Campions, demà a Atenes contra el Panathinaikos, davant la intranscendència del resultat, ja que el lideratge del grup està metemàticament garantit. A més a més dels lesionats Figo, Karanka i Fernando Hierro, que pateix una lumbàlgia aguda, segons l'informe mèdic del club, i dels sancionats Helguera i Munitis, el tècnic del Reial Madrid deixarà a casa Salgado, Pavón, Roberto Carlos, Makelele, Zidane, Guti i Raúl.

Del Bosque ha apostat pels jugadors del filial i fins a vuit han estat convocats pel tècnic, fins i tot Portillo, que en aquesta ocasió pot tenir l'oportunitat de debutar amb l'equip absolut. La llista completa dels devuit jugadors que viatjaran avui a primera hora fins a Atenes és la formada per Casillas, César, Geremi, Miñambres, Iván Campo, Raúl Bravo, César Navas, Borja, Celades, Savio, McManaman, Morientes, Flavio, Portillo, Valdo, Sousa, Solari i Rubén.

Per la seva banda, un dels descartats per decisió tècnica, el lateral Míchel Salgado, es referí, després de l'entrenament d'ahir, al partit que el seu equip jugà contra el Barcelona dissabte passat a la Ciutat Comtal. Pel jugador gallec, «l'equip ha sortit molt reforçat després de jugar a Vigo i a Barcelona, malgrat que molta gent deia que en aquests dos camps podíem perdre el tren de la Lliga. Lluny de complir-se això, hem recuperat el lideratge», assenyalà. Respecte del matx d'Atenes, Salgado digué que «en gaudiré com un aficionat més. Nosaltres no ens hi jugam res i això ens permet descansar a uns i jugar minuts a uns altres. Nosaltres vàrem fer el que havíem de fer en els primers partits, i per això ara gaudim d'aquesta situació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.