algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Tres punts que han de passar per la duana

El Mallorca, sense Luque, vol tornar de Tenerife amb una victòria que l'acomodi a la zona mitjana

40148
Etoo serà avui, juntament amb Losada, el màxim responsable de l'atac vermellenc.

El Reial Mallorca no viatja a Tenerife com tots aquells turistes que omplen l'Illa per tornar carregats d'objectes sensiblement més barats que en el seu lloc de procedència. Els tres punts del Rodríguez López seran molt cars, però els de Sergio Kresic van a la capital canària per poder tornar amb la victòria dins la bossa. El principal contratemps pels vermellencs ja es venia perfilant des de diumenge passat, durant el partit contra Osasuna, quan Albert Luque abandonà el camp al minut 57 de partit per molèsties musculars. El davanter català no ha pogut superar aquests problemes als abductors aquesta setmana i no podrà ajudar els seus companys a Tenerife. La seva baixa se suma a la de Vicente Engonga, que encara en té per un partit, a més del d'avui.

Losada serà l'encarregat de substituir Luque. El viguès entrarà en el trident en companyia d'Ibagaza i un Etoo en ratxa. Per darrere d'ells, torna Paco Soler, que ja ha superat totalment les molèsties físiques que li varen impedir ser titular contra l'Osasuna i estarà al costat de l'incombustible Marcos Martín al doble pivot. A la defensa, torna Xabier Olaizola després d'una jornada de descans obligat per acumulació d'amonestacions. Alejandro Campano va fer un partit molt complet diumenge passat, però Kresic ha preferit mantenir el bloc que canvià la dinàmica de l'equip amb la victòria a Vallecas.

Una victòria a Tenerife tendria un valor incalculable. No només signifiquen tres punts sumats pel Mallorca, sinó també tres punts no sumats pel rival, un dels conjunts que té l'aigua més al coll en la zona baixa. El partit tindrà altres connotacions, com el retrobament amb dos exmallorquinistes que s'han establert amb èxit a les Canàries. Xisco Muñoz i Pep Lluís Martí jugaran demà contra el seu Mallorca. El primer ho farà des de la banqueta, però amb moltes opcions de tenir minuts en el segon temps, i el segon ho té tot a favor per ser titular. Martí va perdre la titularitat als dos primers partits de Clemente a la banqueta, però diumenge passat va botar al camp per enfrontar-se d'inici a la Reial Societat.

El conjunt tinerfeny és a la coa de la taula, però segueix una línia ascendent, igual que el Mallorca. Amb Clemente, els chicharreros no han perdut encara cap partit: de nou punts en joc, n'han guanyat set. Seran novetat en l'alineació el defensa argentí Lussenhoff, substituït per David Charcos la passada setmana a Anoeta, ja que estava sancionat per acumulació d'amonestacions. A la davantera hi haurà els també argentins Bruno Marioni i Bichi Fuertes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.